Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik ha elmondom a...

Mi történik ha elmondom a pszichológusnak, hogy meg akarok halni?

Figyelt kérdés

Csinálhat olyat, hogy akaratomon kívül beküld a pszichiátriára?

Nagyon rosszul vagyok, nyugtató segít csak. De azt érzem nem érek semmit, selejtes vagyok, gyűlölöm magam. Fáj, hogy senkitől nem kapok törődést. Nem akarok így élni, hogy a többi embertől alsóbbrendű vagyok.

Nem akarok kórházba menni csak beszélni a pszichológussal róla, ha már ott vagyok. Hátha tud segíteni?

2024. máj. 23. 19:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Hát igen. Gyógyszeres támogatás mellett látta értelmét a terápiának. Szakszerű.
2024. máj. 23. 20:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Nekem borderline személyiségzavarom van paranoid személyiségjegyekkel.

De nem az a leírások alapján tipikus dühöngő, verekedős borderline. Bár magamat bántani szoktam. És ezért nem fogadtak. Maximum magánban tudnak fogadni már.

2024. máj. 23. 20:46
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

Ja meg le akart húzni. 50 percért, melyből általában 10p késett és nem ám bepótolta elkért 20 ezer forintot. Majd elküldött volna, hogy szedáljanak le, mert akkor már kevesebb a "nyavalyás

" És szívesen látott volna utána is. Jaa nem...csak a pénzem.

2024. máj. 23. 20:47
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

Hol nem fogadtak? Gyógyszert szedsz? A borderline-hoz kevesen értenek.

13-as, ha nem felel meg, otthagyod. Keresel mást. Én biztos nem hagynám, hogy az idő 20%-át elkésse, és kifizettesse. Akkor az 16.

2024. máj. 23. 20:52
 15/18 anonim ***** válasza:
24%

14# nem mentem többet hozzá, mivel nem fogadott😂

Mindegy már túl vagyok rajta 🙂

2024. máj. 23. 20:55
 16/18 A kérdező kommentje:

Semmelweis klinikai pszichológia tanszék. Bár le van írva, hogy nem fogadnak személyiségzavarosakat de ezt ajánlotta a pszichológus, gondoltam megpróbálom azért.

Gyógyszerek nem nagyon használnak antidepresszánst szedek de amikor ilyen indokolatlan, elviselhetetlen feszültség jön rám akkor csak a nyugtató segít. Elalszom, másnap jobb kedvvel ébredek de bármikor át tud váltani a hangulatom és már úgy érzem nem bírom.

2024. máj. 23. 21:06
 17/18 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy kapacitáshiány. Akkor marad a magán.
2024. máj. 23. 21:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta, hogy mielott barmit tennek hivjam fel. Egyszer sem hivtam mert tudom mit mondana. Ha megakarom tenni akkor megakarom. Ha hallgatok ra, hallgatok ra.
2024. máj. 24. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!