Mi történik ha elmondom a pszichológusnak, hogy meg akarok halni?
Csinálhat olyat, hogy akaratomon kívül beküld a pszichiátriára?
Nagyon rosszul vagyok, nyugtató segít csak. De azt érzem nem érek semmit, selejtes vagyok, gyűlölöm magam. Fáj, hogy senkitől nem kapok törődést. Nem akarok így élni, hogy a többi embertől alsóbbrendű vagyok.
Nem akarok kórházba menni csak beszélni a pszichológussal róla, ha már ott vagyok. Hátha tud segíteni?
Nekem borderline személyiségzavarom van paranoid személyiségjegyekkel.
De nem az a leírások alapján tipikus dühöngő, verekedős borderline. Bár magamat bántani szoktam. És ezért nem fogadtak. Maximum magánban tudnak fogadni már.
Ja meg le akart húzni. 50 percért, melyből általában 10p késett és nem ám bepótolta elkért 20 ezer forintot. Majd elküldött volna, hogy szedáljanak le, mert akkor már kevesebb a "nyavalyás
" És szívesen látott volna utána is. Jaa nem...csak a pénzem.
Hol nem fogadtak? Gyógyszert szedsz? A borderline-hoz kevesen értenek.
13-as, ha nem felel meg, otthagyod. Keresel mást. Én biztos nem hagynám, hogy az idő 20%-át elkésse, és kifizettesse. Akkor az 16.
14# nem mentem többet hozzá, mivel nem fogadott😂
Mindegy már túl vagyok rajta 🙂
Semmelweis klinikai pszichológia tanszék. Bár le van írva, hogy nem fogadnak személyiségzavarosakat de ezt ajánlotta a pszichológus, gondoltam megpróbálom azért.
Gyógyszerek nem nagyon használnak antidepresszánst szedek de amikor ilyen indokolatlan, elviselhetetlen feszültség jön rám akkor csak a nyugtató segít. Elalszom, másnap jobb kedvvel ébredek de bármikor át tud váltani a hangulatom és már úgy érzem nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!