Ez milyen mentalis betegség? Depresszió,szorongás vagy valami hasonló?
Amit a legjobban érzek, hogy állandóan fáradt vagyok,de mégsem tudok aludni. Van hogy napokig nem alszok csak 1-2 órát,aztán meg 13 órát egyhuzamban. Sokat vagyok szomorú és sokszor a halálon jár az eszem és mindig rettegek hogy valami komoly betegségem van. Semmi sem érdekel es amikor csak tehetem lefekszek es sorozatokat nezek de az se kot le annyira. Nincs erőm es motivaciom takarítani, tanulni, fürdeni,sportolni vagy ki menni a házból. Amikor tehetem van hogy hetekig ki se mozdulok a házból.
Nincs kedvem emberekkel lenni, mert akkor állandóan kínosan érzem magam és állandó szégyenerzetem van.
Ha egyedül vagyok van hogy hirtelen a semmiből szorongani kezdek vagy elsírom magam. Sokszor van hányingerem és fáj a hátam ok nélkül.
Ezek ellenére normalisan nézek ki semmi nem látszik rajtam ami valami bajra utalna. Talán hogy kicsit visszahuzodobb vagyok,de mindig ilyen voltam. Ha emberek között vagyok akkor is teljesen vidám tudok lenni mint aki teljesen jól van.
De vegulis nemtudom eldonteni hogy tényleg van valami mentális bajom vagy csak egyszeruen lusta vagyok és simán introvertált?? Emellett nem igazán vagyok otthon a mentális betegségek témában es nem is tudok errol jelenleg senkivel beszelni ezert sem egyértelmű nekem hogy van e velem valami baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!