Elmebeteg zaklatot hogy lehet lekoptatni?
Figyelt kérdés
Semmi nem hasznal egyszeruen.máj. 16. 19:42
11/19 anonim válasza:
10# Kevés ilyen elvetemült van, a többség veszi a lapot a 2., 3.ilyen eset után.
13/19 anonim válasza:
Az a baj hogy engem is zaklatónak hihetnek, túl kedves vagyok, árad belőlem a szeretet, nagyon ragaszkodós vagyok nem akarok elüldözni senkit jaj az én jó szívem...
15/19 anonim válasza:
13as! Te már így ez alapján tényleg annak tűnsz!
Pedig hidd el a kérdező, ha az, akinek sejtem nem rád gondolt! 😄
16/19 anonim válasza:
15 válaszból 7 kérdés, és a kérdező egyre sem válaszolt.
Lehet, hogy a kérdező a zaklató, vagy csak trollkodik.
17/19 anonim válasza:
16.: Vagy csak olvasgatni szeret, nem akar beszélgetni.
18/19 anonim válasza:
16! Nem erről van szó, nem trollkodik, csak haragszik és így üzen és ez amúgy már a második ilyen kérdés személyiségzavaros zaklatós kérdés is az övé minden bizonnyal. (ismerem 99%-os biztonsággal, hogy kiről van szó) Vannak ilyen borderes dolgai...tudom, nem kell ide válaszolni, szerintem már ő is kínosnak érzi a kérdés kiírását is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!