Mostanában egyfolytában azt érzem, hogy fusztrált vagyok, nem vagyok megelégedve magammal, úgy érzem semmire nem vagyok jó!! Mit tehetnék, hogy jobban érezzem magam?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam már azzal, hogy 2-3 napig azt csináltam, amit igazán szeretek, ideig-órág jobban éreztem magam, de a pihenés közben is azon kattogtam, hogy éppen mit kéne csinálnom. Legtöbbször ingerült, ideges és rosszkedvű vagyok.máj. 15. 22:15
1/7 anonim válasza:
Ugyanezt érzem...
Nem lehet ,hogy szeretet éhségröl van szó?
Nincs aki foglalkozzon Veled?
2/7 anonim válasza:
Engem a sportolás húzott ki ebből. Mindig kitűzök magamnak kisebb célokat és jól esik amikor elérek valamit.
Nagyon nehéz elkezdeni de nekem megérte.
3/7 anonim válasza:
Talan ne csak 2-3 napig csinald azt,amiben jol erzed magad. Valtoztass az eleteden, amig egyszer csak azt nem veszed eszre, hogy huzamosan jol vagy. Ha ez onalloan nem megy, keress egy terapeutat, es a kapcsolatokba egyebkent is fektess energiat.
4/7 A kérdező kommentje:
Mindenkj tamogat, sportolni en is sportolok, igaz csak biciklizem, jol tud esni, de meg akozben is kepes vagyok stresszelni
máj. 15. 23:27
5/7 A kérdező kommentje:
3/4 igen, igazad van, tobbet kene azt csinalnom, amit szeretek, jelenleg egyetemre jarok, szeretem a szakomat, csak ugy erzem, hogy ez a tanulas, meg a vele jaro stresszbe faradtam bele (erettsegi ota nagyon erzem)
máj. 15. 23:29
6/7 anonim válasza:
Szerencses, h szereted a szakodat. Nem lehet, h csak belefaradtal a tanevbe?
7/7 A kérdező kommentje:
Lehet, egyszeruen nem tudok mar tanulni, pedig most lesz egy csomo vizsgam ):
máj. 16. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!