Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lettem ilyen szerencsétl...

Miért lettem ilyen szerencsétlen mentális roncs ? Hogyan tovább ?

Figyelt kérdés
Fiatal koromtól kedzve teljesen más vagyok mint az átlag. Most középkoru férfi vagyok bipoláris zavarral,erős szociális fóbiával,enyhe skizofréniával és kényszerbetegséggel. Gyógyszereket is szedek már évek óta. Dolgozni képtelen vagyok. Főleg a szociális fóbia miatt. Le vagyok százalékolva. Olyan vagyok sokszor mint egy gyerek. Látom,hogy más férfiak boldogok és felszabadultak társaságba. Én meg félek minden helyzettől. Nem merek ismerkedni és beszélgetni nehogy lenézzenek vagy kiröhögjenek. Mindent meggondolok mielőtt kimondom de általában ki se mondom nehogy hülyeséget mondjak. Inkább hagyom hogy mások beszéljenek de az meg untat. Elvagyok egyedül de vágyom a társaságra ami nekem már soha nem lesz. Legtöbbször depresszios vagyok a bipoláris zavar miatt. Úgy érzem vége az életemnek. Rajtam már semmi nem segít. Csak a szüleim vannak akik megértik ezt és segítenek anyagilag. Önbizalmam egyenlő a nullával. Figyelem hogy mások magabiztosan beszélgetnek és irigylem ez miatt őket. Szeretnék olyan lenni. Lenézem magam és felnézek másokra. Kedveskedek mindenkivel nehogy megbántsak valakit vagy nehogy engem megbántsanak. Szorongok ha valaki a közelembe jön.Állandóan változik a hangulatom. Terápiára nincs pénzem és ugy érzem hogy rajtam már az se segit. Boldogtalanul élek ameddig élek bár ez nem élet.
2024. máj. 12. 06:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%
11. Hadd aruljam el. Annyira osszeszedtem magam, hogy hamarosan pszichoterapeutakent vegzek. Hidd el, tudom mirol beszelek. Nem magatol ilyen a kerdezo, hanem a szulei miatt. Ahol egy kozepkoru ember meg mindig otthon el, ott mindig a szulokkel nem stimmel valami. A gyerek mindig a sajat szuleinek a “termeke”. Latszolag segítik, ó persze. Azert segítik tudat alatt, hogy ebben a helyzetben maradjon beragadva.
2024. máj. 12. 22:33
 12/16 anonim ***** válasza:
67%

11.

“Meg itt nem erről van szó, hanem, hogy szerinted ez a helyes, ami most megy! Miért?“

Hol almodtad ezt, hogy szerintem ez helyes? Nem kivitelezheto, fogd mar fel.

Hol lakjanak generaciok egyutt manapsag? A panel telepeken 50 nm-en? Okoska.

Egyebkent meg szerinted a termeszeti nepek stb ugy eltek egyutt, hogy a 40 eves gyereket pesztralni kellett? Te nem tudod mirol beszelsz.

Szerintem te valami szulo vagy es azert huztad fel magad a teman.

Rombolo amiket irsz, nekem az a bajom veled. Rombolo a kerdezore es más hasonlo helyzetben levo emberekre nezve. Elveszed toluk a remenyt es ehhez nincs jogod.

“Aki csak náluk talál megértést.“

A szuloknel? Akik ilyenne neveltek? Ezek onzo, beteg szulok, ebben biztos lehetsz.

2024. máj. 12. 22:39
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
Mondod pont te, aki szerint a szülők rossz emberek, basszus.
2024. máj. 12. 23:15
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ez az utolsó válaszoló egy nárcisztikus szülő,azok ilyenek. Biztos ő is rejteget otthon egy munkaképtelen életképtelen középkorú gyereket,akit ő cseszett el és azért akadt így ki.Mert magára ismert.Ha vadidegenekkel így viselkedik a neten,akkor képzelem a saját kölykeivel mit csinál.Az én mutterom is nárcisztikus és 6. éve nem beszélek vele, ezekkel mást nem lehet csinálni.Rengeteg ilyen rohadék szülő van!Aztán meg a gyereket okolják mindenért persze, amiért nincs rendes élete.

És most tartsunk 1 perces néma csendet az ilyen szülők áldozataiért…

2024. máj. 13. 01:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Franko vitát generált a kiírásom,de azért köszönöm aki segíteni próbált. Aki meg azt mondja hogy szakadjak el a szűlőktől annak kívánom hogy egy hónapig legyen az én helyzetembe.
2024. máj. 13. 04:07
 16/16 NTBS ***** válasza:
A munka jót tenne neked. Új emberek miatt.
2024. máj. 17. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!