Miért lettem ilyen szerencsétlen mentális roncs ? Hogyan tovább ?
11.
“Meg itt nem erről van szó, hanem, hogy szerinted ez a helyes, ami most megy! Miért?“
Hol almodtad ezt, hogy szerintem ez helyes? Nem kivitelezheto, fogd mar fel.
Hol lakjanak generaciok egyutt manapsag? A panel telepeken 50 nm-en? Okoska.
Egyebkent meg szerinted a termeszeti nepek stb ugy eltek egyutt, hogy a 40 eves gyereket pesztralni kellett? Te nem tudod mirol beszelsz.
Szerintem te valami szulo vagy es azert huztad fel magad a teman.
Rombolo amiket irsz, nekem az a bajom veled. Rombolo a kerdezore es más hasonlo helyzetben levo emberekre nezve. Elveszed toluk a remenyt es ehhez nincs jogod.
“Aki csak náluk talál megértést.“
A szuloknel? Akik ilyenne neveltek? Ezek onzo, beteg szulok, ebben biztos lehetsz.
Szerintem ez az utolsó válaszoló egy nárcisztikus szülő,azok ilyenek. Biztos ő is rejteget otthon egy munkaképtelen életképtelen középkorú gyereket,akit ő cseszett el és azért akadt így ki.Mert magára ismert.Ha vadidegenekkel így viselkedik a neten,akkor képzelem a saját kölykeivel mit csinál.Az én mutterom is nárcisztikus és 6. éve nem beszélek vele, ezekkel mást nem lehet csinálni.Rengeteg ilyen rohadék szülő van!Aztán meg a gyereket okolják mindenért persze, amiért nincs rendes élete.
És most tartsunk 1 perces néma csendet az ilyen szülők áldozataiért…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!