Ugye nem vagyok valami elmebeteg?
Figyelt kérdés
Ezt az oldalt olvasom mert baromi érdekesnek tartom, és eszembe ötlött, hogy milyen elmebeteg (én) olvas ilyen oldalt??
Mondjuk én nem tudnék bántani senkit :S még a legyet se csapom le mert sajnálom :D
Szerintetek nagyon beteges dolog? :S
2010. okt. 28. 17:41
1/9 anonim válasza:
nem is rossz ez az oldal. akkor én is elmebeteg vagyok? :D
2/9 A kérdező kommentje:
A fene se tudja :) de akkor legalább nem vagyok egyedül az elmebetegségemmel :)
2010. okt. 28. 17:52
3/9 anonim válasza:
Hany eves vagy b*zmeg, 11? Attol meg nem vagy elmebeteg, hogy ilyeneket olvasol! Attol fugg, mit gondolsz ezekrol az emberekrol. Ha ok a peldakepeid, akkor az gaz, gyorsan keress egy jo orvost, viszont ha csak szimplan erdekel, hogy milyen emberek ezek es miert tettek, amit tettek, akkor ha felnosz, lehet hogy jo kriminal-pszichologus lenne beloled, vagy ilyesmi:)
4/9 A kérdező kommentje:
20 leszek :D
Csak eszembe jutott, nem kell bmegozni :)
Amúgy nem példaképek, hanem azon gondolkodok, hogy milyen elkorcsosult faj is az ember... és akkor jutott eszembe, hogy az is elkorcsosult akit érdekel más korcssága :D de lehet nem jól gondolom, csak érdekel más véleménye is :)
2010. okt. 28. 18:02
7/9 anonim válasza:
Nem baj, hogy elmebeteg vagy! Mi így szeretünk!
8/9 anonim válasza:
[link] Ez betegebb. Szerintem jól vannak megírva.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem merem megnézni, remélem nem hullák vannak rajta :D
2010. nov. 2. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!