Lítiumnak milyen mellékhatása van?
Figyelt kérdés
Folyton depi, kevert és felpörgés között váltakoznak a bipolos epizódjaim. 2-6 havonta. Ilyenkor gyógyszert kell módosítani.
Orvosom szerint lehet a lítium mellett nem váltakoznának.
Szerintem lehet az is segíthetne, ha több antipszichót szednék. Depisen is. Megelőzésre.
2024. máj. 5. 15:15
1/13 anonim válasza:
Baromság, az méreg a szervezetben sincs , sem higany sem aluminium sem formadelhid ami a gyógyszerekbe injekciókba viszont telítve . A klinikai eü szolgáltatás üzlet semmi más . Hormonok lép vese zavar enzimek szerves byonelemek hiánya , természetes dolgok tápanyagok segitenek hem drogok gyémántárban .
2/13 A kérdező kommentje:
Ezeket mind szedtem. Vérképem tökéletes. Bipoláris zavart nem lehet gyógyítani, csak kezelni.
2024. máj. 5. 15:41
3/13 anonim válasza:
A lítium jó hangulatstabilizáló, mellékhatása sincs nálam. Kivéve, hogy a szedés kezdetétől pár hétig a tejtermékeknek erős mellékíze van.
Melyik hangulatstabilizálót szeded és mennyit?
5/13 anonim válasza:
Hízás, fogak romlása 😭 Abbahagytam.
Amúgy a következő orvosom majdnem dobott egy hátast, hogy 2020-ban még van, aki ezt felírta, mert elavult gyógyszer.
7/13 anonim válasza:
6: Ahogy én láttam, ebben eltérőek a vélemények. Valaki szerint teljesen elavult, valaki szerint meg jó gyógyszer. Mindenesetre nem hiszem, hogy mi itt a gyakorin orvosi diploma nélkül érdemben véleményt formálhatunk ebben.
8/13 A kérdező kommentje:
Csak s tapasztalatokat kérdezem
2024. máj. 6. 02:15
9/13 A kérdező kommentje:
Ketilept + Lamolep + Szertralin
2024. máj. 6. 02:16
10/13 anonim válasza:
7
Nyilván nem saját kútfőből mondom, h nem elavult. Pszichiáter mondta (és írta fel) ill. pszichiátriákon kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!