Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Másnak is ismerős az imposztor...

Másnak is ismerős az imposztor szindróma?

Figyelt kérdés

Eddig a suliban, egyetemen és minden munkahelyemen megúsztam mindent.

Szinte minden megszerzett érdemjegyet csalásnak éreztem és a munkahelyen megkapott fizetésemet is.

Egyértelmű, hogy nem tanulok és nem dolgozok annyit mint mások, valahogy mégis mindent megúszok.

Közben pontosan tudom, hogy semmihez sem értek és zavaró, hogy olyan emberek győzködnek ennek ellenkezőjéről, akik amúgy bele se látnak az életembe meg a szerencsésen alakuló dolgaimba. Plusz segítséget nyújt, hogy szinte bármit ki tudok magyarázni.

Érez bárki így a munkahelyén? Milyenek így a mindennapok?

máj. 3. 15:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy komplett rendellenesseg amugy. Es nagyon gyotro. Nem erzed az irrealitasat annak hogy mindent megusztal? Keptelenseg hogy ne kellett volna megdolgoznod ezekert a dolgokert.
máj. 4. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!