Ilyen esetben igaz, hogy minden fejben dől el?
Hiaba dontod el fejben es pontosan tudod, mit kene csinalni, ha kozben mast erzel! :-(
A pszichiater jo otlet. Kerdezo! Az irasodbol kiderul, hogy te nagyon eros es intelligens vagy, menni fog ez!
Én pszichológus, és nem pszichiáter párti vagyok, pláne így, hogy te magad is írod, hogy hiszel a saját akaraterődben, akkor meg minek a gyógyszer? Elég csak beszélgetni.
Gyógyszer esetén nem tudhatod, hogy milyen mellékhatásai lehetnek az adott bogyónak, ha más nem, csak függőség, az jobb, mintha megtanulnád levezetni a negatív energiáidat...?
Tehát szerintem ne pszichiáter orvoshoz fordulj, hanem pszichológushoz, aki bölcsész végzettségű.
Ja, és lemaradt a lényeg, hogy persze, hogy minden fejben dől el, de én pl. valóságpárti vagyok, nem kábítószerpárti.
Ezen kívül ajánlom neked is szeretettel a tudatos meditálás eszközét, mindfulness meditáció, légzésfigyeléssel, rendszeres napi gyakorlásával búcsút inthetsz a szorongásaidnak ingyen is, bár egy pszichoterápia sosem árt senkinek, szerintem, már ha megfelelő a pszichológus. Nem pszichiáter.
Nem kell elhinni amiket a 4-es ír
A világon semmi bajod nem lesz egyik ilyen gyógyszertől sem maximum meggyógyulsz tőle mást nem csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!