Mért van ennyi sexfüggő beteg ember?
Függetlenül attól, hogy a kérdés trollkodásnak hat, aki nem élte át, milyen borzalmasan traumatizáló tud lenni egy aszexuális embernek ebben a világban élni az ne mondjon semmit...minden egyes nap egy kínszenvedés, és igen néha énis érzem úgy, hogy jobb undorodom a szexelőktől, mert egyrészt nem hagyják békén az embert, másrészt elképesztő hátrányban vagy, ha nem tartozol közéjük.
Én is már kitalálok magamnak volt barátnőket, meg szexuális kalandokat, hogy elfogadjanak, és basszus működik! Szóval ezek így működnek, hogy hazudni kell. Ami matt pesze, hogy frusztrált vagy, hiszen sosem lehetsz magad. Értitek, én "papíron" szexeltem már hat nővel! Közben meg eggyel sem, de senki se hiszi el, mert azt mondom...számomra maga a gondolat is abszurd és nevetéges, hogy szexelni, olyan mint mondjuk a Gyűrűk uráról vagy Csillagok háborújáról beszélni, hogy tudod, hogy se Gandalf se Darth Vader nem valódi, de lehet róluk beszélni, nekem ilyen a szexualitás is, hogy beszélek róla, de így nem tartom valódinak, vagy hogy mondjam ezt az érzést. pont emiatt nekem a nőkkel sosem volt gondom! Tehát, és most jön a csavar, nekem ellentétben a kérdezőval a nőkkel sosem volt gondom, sőt ez a legjobb, hogy engem mindenki egy nőcsábásznak tart! De így csont nélkül mindeni megeszi a meséimet, mert azt látják, hogy minden nővel szót értek, de miért? Pont, mert tudom, hogy nem lehet köztünk semmi szexuális nem is vagyok olyan kényszeres mint a szexelő pasik!
A legrosszabb, hogy a szexelők EL SE HISZIK, ha elmondom az igazat, azt hiszik poénkodok! Tehát volt olyan nő, akinek elmondtam, hogy ez csak egy szerep, egy karakter, és nem hitte el! Sőt megkaptam, hogy én vagyok a leggusztusalanabb férfi, amiért ezt hazudom!
Tehát itt tartunk, az, hogy végigk**sz mindenkit, az teljesen oké....ha nem,, akkor meg gusztustalan és hazug vagy...mondjuk így nem fogok sose lebukni, mert sosem hinné el senki, max ha egyesével az összes "exemet" megkeresnék. Arra meg senki nem vállalkozik, de azt képzeljétek el milyen 35 évet leélni egy hamis perszona mögé bújva, hogy még akor se lehetsz őszinte, ha aakrnál, mert nem hiszi el senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!