Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

van bennem mindig egy érzés, hogyha kudarcot vallok. nem tudom visszatartani a sírást amit a torkomban is érzek.

aztán minden megborul, és élni sincs kedvem, semmihez konkrétan semmihez. van olyan is hogy ez a sírás órákig is eltart.

harmadik furcsa jel:

néha el kezdek félni, még a saját családtagjaimtól is. és el akarok bújni de ez olyanokkal fordul elő, akikkel már régen találkoztam. és ekkor is jelen van a sírás.

régebben nem volt ennyire erős, most meg majdnem minden héten megtörténik kétszeri vagy egyszeri alkalommal. pszichológusnál még nem voltam.

2024. ápr. 21. 14:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, megis jobb lenne elmenni egy pszichologushoz.
2024. ápr. 21. 14:34
 2/14 A kérdező kommentje:
mi lehet a gond?
2024. ápr. 21. 14:45
 3/14 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Milyen jellegű kudarctól tartasz?

2024. ápr. 21. 14:53
 4/14 A kérdező kommentje:

Például, ma azért történt meg mert valaki nemet mondott nekem.

aztán utána kezdtem érezni, a sírást a torkomban.

bántottam is valakit.

2024. ápr. 21. 14:55
 5/14 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok én sem tudom mi történhetett velem családomat szinte nem bírom elviselni..
2024. ápr. 21. 15:07
 6/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért nem mindegy, mióta érzed ezeket, hány éves voltál, amikor kezdődött és most mennyi vagy...

Mi lehetett a kiváltó ok?

Ez, Kedves Kérdező, neked is szól, de neked is, 5. válaszadó!

2024. ápr. 21. 15:10
 7/14 A kérdező kommentje:

nem tudom igazából, már gyerekkorom óta érzem ezt.

mintha nem lenne jó így élni.

nem szeretem a családomat inkább lennék más, kivéve a nagyapámat és a két nagy bátyámat szeretem.

2024. ápr. 21. 15:19
 8/14 anonim válasza:
Az 5-ös válaszoló vagyok. Gyerekkorom nem volt valami túl jó de azt hagyjuk nem ide tartozik.. az utóbbi időben vannak olyan gondolataim hogy megtudnám ölni az anyámat és a nővéremet bátyámat.. nővérem iránt érzek egy kis empátiát de nem sokat. Imádom a Horror filmeket a vért is minden ilyesmit de érzek empátiát bizonyos helyzetekben..
2024. ápr. 21. 15:40
 9/14 A kérdező kommentje:
én is úgy érzem hogy megtudnám őket ölni, de magamat is.
2024. ápr. 21. 15:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Itt akkor az alapokkal kell foglalkozni kérdező és kommentelő
2024. ápr. 21. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!