Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vajon nagyon látszik hogy nem...

Vajon nagyon látszik hogy nem vagyok normális?

Figyelt kérdés
Deperszonalizációs zavarom van, vagyis kívülállónak érzem magam mindenkitől és olyan érzésem van mintha a testemen kívül élnék. Agorafóbiás vagyok, nagyon szorongok elhagyni a biztonságos környezetem (a lakást) épp emiatt, attól félek hogy látszik rajtam hogy valami nincs rendben.. Ma pl. amikor boltba mentem rámtört a paranoia mert az emberek rám néztek és számomra az idő másképpen telik.. én minden egyes pillanatot kívülről látok.. így ha valaki néhány másodpercig bámul az nekem sok időnek tűnik mert kívülről látom az illetőt. Attól félek hogy tényleg észrevehető hogy valami furcsa rajtam. Lehet az is (de ezt nem tudom biztosan) hogy az arcomon látszik valami.. Vajon igen?
2024. ápr. 1. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
19%
Ezt az arcod nélkül nehéz megmondani.
2024. ápr. 1. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Pszichiáterhez, pszichológushoz jársz?

Nincs senki akivel tudnál erről beszélni?

2024. ápr. 1. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem nem látszik, senki se tudja az arcunkról leolvasni, mi van belül, nyugi 😊
2024. ápr. 1. 18:52
 4/4 A kérdező kommentje:

2.

Igen, járok, de sajnos nem sokat segített.. :(

2024. ápr. 1. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!