Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szociális fóbia elmúlhat...

Szociális fóbia elmúlhat gyógyszer nélkül?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 1. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

De így munkaképes is vagy, utolsó?

Nekem volt munkatársam aki bexanaxozva targoncázott, hát no comment hogy hogy ment vele...

2024. ápr. 10. 20:36
 12/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy munkaképes vagyok-e, az majd kiderül amikor bejutok valahova, mert itthon ugye szoc fóbosként semmi bajom. Amióta nem dolgozom nyugtatót se szedtem csak amikor esténként arra gondoltam, hogy újra mennem kell majd egy idegen csapatba. Előző munkahelyen összeroppantam idegileg, mély depresszióba estem, felmondtam.
2024. ápr. 10. 21:57
 13/15 anonim válasza:
A gyógyszerezés alatt az Aurorix-et értettem aminek nincs szedatív hatása, tehát ebből a szempontból munkaképes vagyok. Nyugtatót csak ritkán kellett szedni főleg esténként, mert anélkül semmit nem aludtam. Utolsó voltam
2024. ápr. 10. 22:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha generalizált akkor mindenképpen kell szakember,ha körülírt (pl csak iskolai vagy színházi környezet) akkor egész egyszerűen el kell kerülni.
2024. máj. 6. 17:15
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem megy nekem lassan a kimozdulás sem.
2024. máj. 8. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!