Valakinek lenne kedve meghallgatni engem?
Ezt most nem kötöszködésből írom. Ha normálisan megfogalmaztad volna,normális ember módjára normalitásoknak megfelelően,nem pedig ennyire megsavanyodott magyarként aki kiáll a saját véleménye mellett,leszarva azt hogy ezzel megsért másokat,jelen esetben a kérdezőt,aki mellesleg mentálisan és lelkileg nincs rendben.. akkor lehet nem alakult volna ki ebből egy vita,melyben elkussoltatod a hozzászólót aki ugyanúgy megmondta neked a véleményét,mert nem tetszett a hozzászólásod amit ide kiírtál. És szerintem másnak is megvan rólad itt a véleménye aki olvassa azt amit írtál,de ugye ezt leszarod,mert nem törődsz másokkal,hanem saját magaddal:D
Ergó ezzel a hozzászólással k*rvára nem segítettél a kérdezőn,hiába voltál őszinte:)
Lehet máshogy is őszinte az ember,
úgy hogy ne bántson meg vele másokat.. csak ahhoz félre kell tennie azt a k*baszott nagy egóját és leszállni arról a magas lóról,hogy tudjon normálisan megnyilvánulni. És ez is csak egy vélemény volt,csak hogy vedd észre magadat. Nem pedig belekötés vagy akármi,bár biztosan annak fogod venni,amilyen okos vagy:D
Tudom hosszú lett,ez van ha valaki felbassza az agyamat:,)
Egy szintúgy mentálisan/lelkileg egy pár mélypontot átélt (most éppen feldolgozó fázisban vagyok) 19 éves,azzal a különbséggel,hogy én fiú vagyok:)
Mivel lány vagy nagyon sok mindenkit érdekel
Ha fiúként írod le senkit nem fogsz érdekelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!