Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Paranoid skizofrén vagyok és...

Paranoid skizofrén vagyok és nem akarom tovább szedni a gyógyszert mert utálom mi lesz belőle?

Figyelt kérdés

2024. márc. 26. 20:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem próbáld ki. Vagy beszelj az orvosoddal, hogy nincs jó hatással ráf a gyógyszer
2024. márc. 26. 21:28
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
Csak úgy semmiképp ne hagyd abba, ha ez nem jó, akkor beszélj az orvosoddal és lehet ír fel helyette mást vagy állít az adagon.
2024. márc. 26. 21:37
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező azt írod paranoid vagy, utána megszólod aki azt írja hogy egy képzelt világban élsz?

Paranoid szerinted mit jelent?

2024. márc. 26. 21:41
 14/21 A kérdező kommentje:
csak kicsit ingadozott a hangulatom,azért irtam ki ilyeneket. Tudom hogy szedni kell a gyógyszereket mert hétszentség hogy vissza esek.
2024. márc. 26. 21:43
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
Hat ha te magad is tudod hogy szedni kell vagy vissza esel akkor mirol beszelunk?
2024. márc. 26. 22:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Neked kötelező szedni a gyógyszert!

Vagy keres olyan ember ismeretségét aki ki tud rántani ebből az árokból!

2024. márc. 26. 22:14
 17/21 anonim ***** válasza:
25%

Én ha úgy érzem valami nem tesz jót nekem, tutti nem szedném!

Egyszer írtak ki nekem antidepresszánst és olyan súlyos szorongást okozott, hogy magamtól futottam a pszichiatriara. Kényszergondolatokat okozott, hogy öljem meg magam.

Azóta kidobtam az összes ilyen szart. Citalopramot kaptam akkor.

Most attól függ neked mennyire súlyos tüneteid lesznek, egy egy súb alatt, lehet hogy ön vagy közveszelyes gondolatok törnek rád, de ha egy módja van, en nem szedném. Nem minden gyógyszer tesz jót amit felírnak, valami trauma kiváltotta nálad ezt a betegséget…

2024. márc. 26. 22:19
 18/21 anonim ***** válasza:
95%
Semmiképp ne hagyd abba önkényesen a gyógyszer szedését. Mindenképp beszélj előtte az orvosoddal. Nem véletlenül szeded őket. Akár rosszabbodhat is az állapotod és veszélyt jelenthetsz magadra is vagy másokra.
2024. márc. 27. 00:04
 19/21 anonim ***** válasza:
93%
Szólsz az orvosnak, hogy adjon másikat, mert ez nem jó. És megindokolod. Ha tényleg paranoid skizofrén vagy, és nem szeded, akkor munkaképtelenné válsz, a családod se fog elviselni, és az utcán fogsz tengődni, és magadban beszélni. Gyógyszerrel mindez elkerülhető, viszont ki kell kísérletezni azt, amelyik a legkevésbé zavar be.
2024. márc. 27. 01:04
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
Gyógyszer nélkül sokkal rosszabbul leszel.
2024. márc. 27. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!