Mit jelent a Nem meghatározott Rekurrens Depressziós Zavar? Pszichotikus tünetekkel
A nem meghatározott kategória az az egyéb
A rekurrens az visszatérő
Pszichotikus tünet a valósággal való kapcsolat fellazulása, vagy elvesztése,, hogy mondjuk nagyon magadba zárkózol, esetleg téveszmék, esetleg hallucináció
Sokszor a pszichotikus zavart csak azért írják bele, hogy antipszichotikumot kaphass. Off label adják szorongásra is. Valamiért az ssri/snri nálad nem jöhetett szóba, ez néha akkor van, ha a depressziód ellenáll neki vagy valami egészségügyi tényező miatt nem szedheted.
Legalább feltételezem ezért, ha nem érted te se miért van pszichotikus zavar a diagnózisodban.
Köszönöm 2, 3.
Sajnos nem tudom az SSRI/SNRI fogalmát, de feltételezem hogy valamilyen gyógyszer. Ripedont, Frontint, és Mirtazent írtak fel nekem.
Nem feltétlen halucinálok, inkább téveszméim vannak, keverem néha a valóságot akár tv-ben látott eseményekkel, vagy amit olvastam, vagy álmokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!