Ha egy személy csupán egy kis törődés miatt képes azt érezni, hogy szerelmes, az beteg?
Férfiként nekem is volt aki így belém szeretett. Egy srác,akinek lelkileg sokat segítettem,munkámból kifolyólag.
Nem szerelemnek mondanám,inkább magas fokú szeretetnek,ami meg kell mondjam,jól esett.Sokat beszélgettünk, jártunk ide-oda és örültem,hogy a szomorú srácból egy vidám,optimista ember lett.Aki azóta családos és kiegyensúlyozott élete van.
F
Ha szülők hanyagolták, esetleg bántották, szeretethiányban nőtt fel, akkor nem meglepő.
Ilyesmit én is csinálok, de én tudom, hogy ez sokszor nem őszinte szeretet és ha elég időt hagyok neki, akkor elmúlik (volt, ami évekig tartott és lehet szerelmes voltam, de nem tudom megítélni). Nem is érzem néha a határt a valódi szeretet és e-között.
Amúgy meg miért ne lenne a border része? Nyilván önmagában nem elég a borderline-hoz, ez csak egy tünet, de lehet a része esetében.
Nem volt meleg a srác,hanem mint ember szeretett meg.Máshogy ezt nem tudom jobban kifejezni.
Semmi testiség nem történt kettőnk között.
3-as
szerintem ez nem betegség, ha felismeri és tudja, hogy miért szerette meg az adott személyt. tudatosan pedig el lehet kerülni az ilyeneket.
3-as, akkor az nem szerelem volt, a kérdésben szerelemről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!