Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitöl lehetnek ilyen gondjaim?...

Mitöl lehetnek ilyen gondjaim? Ez mire utal?

Figyelt kérdés
17/F. 2 éve ki probáltam a füvet. (most nem azt szeretném hallani hogy miylen egézségtelen meg hogy nem kelelt volna mert pontosan tudom hogy elbasztam.) Amikor beszivtam akkor el temetkeztem a gondolataimba és teljesen kizártam a külvilágot. És teljesen rá szoktam a füre. Azóta le szoktam de meg változtam teljesen a füves két évem alatt. Hiába hogy már nem füvezek a gondolataimba élek. Mivel a füves korszakom alatt nem figyeltem oda miket csináltok(pl elhagytam a mobilt bebambultam stb..) ezért sokszor ki röhögtek hogy milyen szerencsétlen vagyok. Ebböl alakult ki hogy ha valaki suttog körülöttem félek hogy rolam suttog ha valaki röhög félek hogy rajtam röhög. Félek meg szólalni már társaságokban. Ezen hogy tudnék változtatni. Mielött el kezdtem füvezni teljesen normális voltam. Lehet nem a fű hozta elő de én csak erre tudok gondolni.
2010. okt. 25. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen amikor füveztél észre sem vetted, hogy rajtad csámcsognak, fel sem fogtad bódult állapotodban, milyen lehet egy kívülálló véleménye rólad. És amikor már nem füvezel a józan eszeddel feltudod fogni, milyen is lehettél, akkor, abban az időszakodban. Teljesen normális lettél hidd el, de két évig úgy éltél,mint aki állandó kábúlt állapotban van. Most tiszta a tudatod, ezt tartsd szem előtt, ne gondolj az eltelt 2 évre. Fogd fel úgy, annyira örülök, hogy kimásztam belőle.Ez vagyok én!
2010. okt. 25. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Én füvezem, teljes mértékben támogatom a kulturált fűhasználatot, de egy dolog van, amit szigorúan ellenzek: hogy 18-19 éves kor alatti gyerekek szívjanak. Ilyen korban még képlékeny a pszichéd, mivel fejlődésben van az agyad is pont úgy, mint a többi szerved, ezért nagyon nem tanácsos...

Amúgy mióta nem szívsz? Átlagosan egy nap mennyit szívtál? (fontos, hogy ezekre válaszolj, hogy választ tudjak adni a kérdésedre)

2010. okt. 26. 14:29
 3/4 A kérdező kommentje:
ez első kommentelönek:azért áltam le mert ezeket a jelleket észre vettem magamon és nem forditva. Úgye két évet szivtam ugy kezdtem az elején hogy havonta egyszer blefér. És ezt be is tartottam. Csak az a gond hogy én az átlagosnál hamarabb rá szoktam úgy mond mert volt egy hétvégém amikor úgy adodott (ez fél éve volt) ,hogy egész hétvégén szivtunk és öszinte legyek baromi jó volt (igaz akkor észre vettem magamon hogy füvezve nem élvezem a társaságot inkább csak úgy teljesen elvagyok magammal ami akkor még nem volt gyakori.) És a rá következő fél évbe minden héten úgy 3-4-szer (igy adodott pénzem) És ebbe az időbe csak a fű érdekelt. Úgye le írtam hogy kicsit antiszocciális lettem de nem csak ez. Sporoló lettem. Ez most hülyén hangzik de állandoan azon kattogok szorongok hogy ha ezen az uton megyek akkor 1 percel elöbb oda érek ha ezt csinálom fél órával elöbb végzek. ha 2-kro el ülök 4-ig kész éeszek. Minden percemet meg tervezem. És amugy 2 hete nem füvezek.
2010. okt. 27. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
2 hete? Akkor várj még pár hetet! Nem ürült még ki rendesen. Ha nem múlik el egy idő után, akkor semmi köze nincs a fűnek a tüneteidhez, mert nem okoz maradandó változást. Ideiglenesen okozhat furcsaságokat, ha masszívan szívtál, de azok el fognak múlni.
2010. okt. 29. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!