Volt már, hogy megálmodtatok egy pillanatot, szituációt, érzést, amelyek valamikor később tényleg bekövetkeztek? Milyen reakciótok volt ezek valamelyikének átélése után?
A csernobili katasztrófát.
Megrémült, katonaruhás emberekről álmodtam, rajtuk gázálarc volt és oxigén vezető gégecsőre is emlékszem, tehát palackból lélegezhettek. Meg vegyvédelmi ruhában is voltak emberek. Halálra voltak rémülve. Az álom időpontját nem felejtettem el sokáig. Később a TV-ből vagy rádióból tudtam meg, hogy pontosan azon az éjjelen felrobbant az erőmű.
Meg is lepődtem, meg nem is. Az utóbbit azért nem, mert életem része a telepátia. Jelentős dolgokat nyugodt állapotban megérzek.
Az unokaöcsémet halálra szoktam ijeszteni, mikor kitaláltam mire gondolt.
Több más álmom is volt ami megérzés.
Egyik éjjel szolgasorba süllyedt embereket láttam. Ez a rendszerváltás előtt volt. Utána sorra települtek ide az összeszerelő üzemek. Sajnos jó volt a megérzésem ismét.
Volt rá eset, hogy előre megálmodtam én is valamit de már nem emlékszem mit
Annyi biztos, hogy amikor az megtörtént igencsak alaposan meglepődtem mert egyből beugrott az előtte lévő álom
Lehetetlen volt az, hogy megálmodjama előre a szituációt mégis megálmodtam előre és meg is történt saját magától nem sokkal rá
Jó kérdés ez csak véletlen volt vagy nem
Igen, haláleseteket pár héttel, hónappal, évvel előtte.
Mindegyik beigazolódott, de más szituációk is.
Nekem nem volt még ilyen soha.
["#Jedi ösztön"??🤣]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!