Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Emberkereskedelem áldozataként...

Emberkereskedelem áldozataként hogyan lehet túltenni magadat és elfogadni, hogy soha nem lesznek megbüntetve a szemetek?

Figyelt kérdés
A szüleim eladtak a 30 évvel idősebb oszichopata szomszédomnak. Majd két oldalról megfenyegettek és apám félholtra vert, meg megfenyegetett, hogy megöl, ha beszélni merészelek róla. Olyan szintén védik a "szüleim", hogy esélytelen lett volna a feljelentés. A szüleim meg bármit megtennének velem, a tesóm a kedvenc, mert ő fiú és én még arra sem voltam képes, hogy p...öt növesszek... Meg egy büdös k..rva vagyok szerintük és ezt érdemlem, meg örültek, hogy akadtak olyanra, aki bánt rajtuk kivül. Utána rioutyára verjük szokás szerint, megpróbáljuk meggyilkolni és meg van oldva.
2024. febr. 25. 14:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Merre laksz az országban? Megírhatod priviben.
2024. febr. 25. 20:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Vas megye. Egyébként hiába könyörgöm, a szüleim nem térnek észhez és állítják le ezt az egészte. Mondjuk nem azért adták el és tették tönkre a lányukat. Az eletedért könyörögsz neki, akkor sem hatja meg a mocskot semmi. Volt egy másik áldozata is a faluból, ott az apja kapta el 1,5 év után, mikor rájött.
2024. febr. 26. 08:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Itt vagy még kérdező, nem tudok privátot küldeni, előző voltam.

Vas megyében ezt keresd meg:

Szombathelyi Áldozatsegítő Központ

Elérhetőségek:

Cím: 9700 Szombathely, Thököly I. u. 14. fsz. 6.

Telefon: +36 30 682-7113, +36 94 795-850

Levelezési cím: 9701 Szombathely, Pf.: 252.

E-mail: askszombathely@im.gov.hu

Nyitvatartás:

Hétfőtől – Szerdáig: 8:00-17:00

Csütörtök: 8:00-18.30

Péntek: 8:00-14:00

2024. febr. 26. 17:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Úristen. Ez nagyon kemeny. A szüleid nem normálisak es ez a helyzet sem. Mindenképpen segítenie kellene a rendőrsegnek, de bizonyítek hianyaba nem fognak semmit csinálni. Valahogy ki kell jutatni teged. Plusz ugye felnott vagy, jogilag odamész ahova akarsz, csak azert ezt meglépni ilyen helydn eletveszelyes.

Az egyik kerdezo, írta a pszichoterápiat es a gyogyszert. Rivotrilt ne szedj, mert orokre függő maradsz. Es benzodiazepint es frontint se szedj. Lamotrigint még írt, azt szedhetsz amúgy. Nem lesz semmi bajod tőle. Azert kellene a gyogyszer es a terapia egyutf, h segitsen feldolgozni ezt az egészet. Ez tobb eves terapias folyamat lenne... De segítene. Itt mindenki aki írt eddig, segiteni szeretne. Nekem poszttaunas stressz szindromam volt, otthoni bantakmazas miatt es nekem segített a gyogyszer es a terapia. Regen arra is összerandultan es megijedtem,amikor megmozdult a reluxa az ablakomon magától, vgy mert alatta vlt egy bogár. Ma mar halisten nem rezdulok ossze mindentől.

2024. márc. 5. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!