Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongok a munkavállalástól....

Szorongok a munkavállalástól. Hogy küzdjem le?

Figyelt kérdés

Igazából nem életbevágóan fontos, még egyetemre járok, a szüleim támogatnak, bele is fér, hogy a képzés végéig így maradjon, de szeretnék függetlenedni hamarabb, mert egyszerűen túl sok számomra a viselkedésük(nem mennék bele, nem ez a kérdés).

Még soha nem voltam diákmelón. Az is nyomaszt már ennyi idősen, hogy zéró tapasztalatom van ilyen téren. Nem is magától a munkától félek, hanem a kudarctól, az újdonságtól. Ezért nem merem elkezdeni, akkor sem, amikor lenne lehetőségem.

2024. febr. 24. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Pár hónap múlva rutinná válik, természetes lesz. Mind elkezdtük valahogy :)
2024. febr. 24. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Ha soha nem voltál diákmelón, ideje elkezdeni. Ha valamitől szorongok, én mindig arra gndolok hogy ha rengeteg más ember képes rá, akkor én is meg tudom csinálni.
2024. febr. 24. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Próbálj olyan helyre jelentkezni, ahol egy haverod már dolgozik. Könnyebb, ha van legalább egy ismerös.
2024. febr. 24. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
54%

"Még soha nem voltam diákmelón. Az is nyomaszt már ennyi idősen, hogy zéró tapasztalatom van"

Ebből logikusan következik, hogy minél hamarabb el kell kezdened diákmelózni, mert minél tovább húzod, annál inkább nyomasztani fog...

Gyerünk, keress valamit akár csak heti pár órában és csináld!

2024. febr. 24. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!