Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges hogy az anti-depres...

Lehetséges hogy az anti-depresszáns felpörget?

Figyelt kérdés
Olyan vagyok mint egy mérgezett egér, dumálnom kell és pörgök mint aki nagyon lelkes a munkája miatt...
2024. febr. 15. 10:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10es:

Kb 4 pszichiaternel voltam. Mindegyik ugyanazt a tipusu hatoanyagot irná fel.

Voltam 3 pszichologusnal is de mind azt mondta előbb gyógyszerrel kicsit talpra kell áljak , ki kell aludjam magam mert így nem hatékony a terápia :(

2024. febr. 15. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Gondolom azert mert a papirodon ott van, vagy e-papiron, hogy javasolt escitalopram/citalopram, meg amugy is valamiert meno azokat felirni. Mondd meg nekik, hogy azt nem akarod bevenni mert allergias kiuteseid voltak tole es bedugult az orrod is, nem tudtal lelegezni orakon at az orrodon. Ez konkret eset, nekem a quetiapine csinalta ezt, be is lett irva papirra a gyogyszererzekenysegbe. Nem is irjak fel tobbet, de mindegy az en orvosommal mas a kapcsolatom mint te a tieddel :)
2024. febr. 15. 21:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Anno én az antidepresszánsoktól csaptam át mániába. Azóta bipoláris depresszió a diagnózisom. :(
2024. febr. 15. 22:47
 14/14 anonim ***** válasza:
13! Istenem, hogy ezt is milyen gyakran hallani.
2024. febr. 16. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!