Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha felpörögnek a gondolataim,...

Ha felpörögnek a gondolataim, elkezdek számolni, 1.2.3... vagy az ABC-t mondani , és és érzem megnyugszik az agyam, beképzelem vagy van "tudományos alapja?"

Figyelt kérdés
Szóval rájöttem, ha túlpörög az agyam, ha számolok 1 től (akármeddig), vagy mondani kezdem az ABC-t úgy érzem 1 időre eltünik a sok gondolat a fejemből. Ez miért van? köszi előre a válaszokat.
2024. febr. 13. 10:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! Ezek szerint ez is megszokható?
2024. febr. 14. 10:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Eltereled a figyelmed. Vagyis inkább összpontosítod valami konkrét dologra.

Nekem van Rubik kockám, de sajnos egyelőre nem tudtam kirakni. Ha tulporog az agyam, elkezdem próbálni, egy idő után lehiggadok. (Nem idegesít fel, hogy nem tudom kirakni, tudom, hogy nem vagyok zseni és nem is várom el magamtól.)

2024. máj. 11. 21:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Én neten szoktam olyat, mert nem egészséges az egyik kezem igy az igazit nem tudom forgatni. Engem hamar felbosszant, igy ritkán megyek rá . :D
2024. máj. 12. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!