Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Skandináv keresztrejtvény jó...

Skandináv keresztrejtvény jó hatással van a agyra?

Figyelt kérdés

Ha szóba kerül agyunk fejlesztése szinte mindig elhangzik a keresztrejtvény,. Neten is és itt a gyakorin is olvastam már hogy ajánlott. Kiskoromba nem érdekelt pedig már akkor ezzel traktáltak, hogy okosit, . :D

Neten van pár oldal ahol ingyen lehet fejtegetni, pénzt nem adnék újságért de gondoltam ezt kipróbálom, max nem jön be. Rejtvényjáték (pont hu) oldalon pl elég sok rejtvény van, egyenlőre tetszik is meg nem is, de azt érzem hogy dolgozik az agyam elfárad stb. Érdemes ebbe több időt beletenni és próbálkozni "megszeretni"? Tényleg fejleszthetem az agyam, ha igen mibe? köszi előre is.

2024. febr. 10. 18:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az olasz típusú rejtvény mégjobb hatással van rá.
2024. febr. 15. 16:03
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi😊
2024. febr. 15. 17:38
 13/14 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Próbálgasd, mindegyik nagyon jó, és a változatosság még jobban megmozgatja az agyadat.

2024. márc. 20. 18:05
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi
2024. márc. 20. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!