Mit lehet az ilyen emberrel kezdeni? Kicsit hosszú lesz.
Szóval 6 éve alakult úgy az életem,hogy kb minden rámszakadt és nem birtam. Pszichiáter kezelt és Rivotrilt írt fel a pánikrohamokra és ,hogy egyáltalán tudjak aludni. Aztán egyik napról a másikra kitalálta, hogy már nincs szükségem a gyógyszerre(2mg-ost szedtem) és nem írta fel többet. Nyilván ekkor már bőven függő voltam.
Aztán egyik barátnőm mondott egy nőcit négy éve , aki szokta árulni az orvos által neki felírt 2mg-os Rivotriljàt, és már volt, hogy küldött barátnőmnek is 1500ft/doboz áron. Úgyhogy mivel nagyon kellett a gyógyszer mert rosszul voltam nélküle, megkerestem a nőt, írtam neki Messengeren és onnantól kezdve minden hónapban küldött gyógyszert. Ami nekem persze tök jó volt, mert még postaköltséggel is megérte, újra jól voltam.
Aztán kitalálta a nőci, hogy most már 3500ft/doboz áron tudja csak küldeni, majd 5000ft/doboz és a végén már 10.000ft/doboz áron. Na itt akadtam ki, mert azért egy 65ft/doboz áras (Ha szakorvos írja fel legalábbis 4 éve azt hiszem annyi volt) gyógyszert akarjon már senki nekem 10.000ft-ért eladni. Nyilván az egész nem törvényes, én is hibáztam elég nagyot, hogy a függőség miatt idáig süllyedtem, egyébként már több mint két éve nem szedek semmit, helyrejött az életem szerencsére. De még most is minden hónapban rámír a nő,hogy nem kell-e gyógyszer,mert van neki. Persze ugyanezen a 10ezres áron és hiába magyaràzom neki el, hogy nem kell , mégis mindig ír. Már azon is gondolkodtam, vajon hány ember pénzét tehette így el, és hogy ez ellen nem kellene-e valamit tenni, vállalva azt persze,hogy én is vettem tőle annó. És ha nem lett volna ilyen pofátlan amúgy, hogy ennyi pénzt elkér érte mikor vérszemet kapott, nem is érdekelne a dolog, de tudom mennyi gyógyszerfüggő van , aki tuti kifizeti neki és nem hajtja el ,mint én.
Tudom, tudom, én is hülye és függő voltam, ezt nem kell leírnotok. Engem az érdekelne, hogy az ilyen emberek tevékenységét hogy lehetne megszüntetni.
Akinek mar nem irjak fel annakmar nincs ra szuksege. Ezt mindig megelozi elozetes tajekoztatas, senkitol se veszik el egyik naprol a masikra.
Aki önhatalmúlag úgy , dönt neki kell es nemhajlando leállni az fizesse csak meg az árát.
Nem szegeny beteg embereket húz le, hanem függőket. A függők meg dönthetnek úgy, hogy leszoknak. Az illegalis gyógyszerbiznisz mindig is jó pénz volt. 20 eve 500-100/db aron árulták a rivot es tramadolt. Aki akarta megvette es soha senki nem kerte szamon a díleren, hogy mekkora se..gg arc.
A kérdező arra kiváncsi, gondolom én, hogyha feljelentené, az milyen következményekkel járna..
Én special - mivel érdekel a dolog- megköszönném, ha nem írna fű-fa-virág tök evidens dolgokat, amikre csak az nem gondol, akinek 2 bitnél kevesebb kergetőzik az agyában.
Persze amig szukseged volt a gyogyszerre nem akartad feljelenteni.
Mekkora egy alszent vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!