Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Manipulálhatnak valakit...

Manipulálhatnak valakit annyira, hogy a végén ő maga is kezdi elhinni, hogy bedilizett?

Figyelt kérdés
Idehaza a párom részéről tapasztalok ilyen jellegű "akciókat".El akarja hitetni velem, hogy nem vagyok egészen tudatomnál, mikor bizonyos dolgokat csinálok. Amúgy nem igazán érdekli, ha jelzem, hogy valami problémám van.
2010. okt. 23. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"nem vagyok egészen tudatomnál, mikor bizonyos dolgokat csinálok"

Ilyen embert én is ismerek, annyira beletud valamibe merülni vagy szimplán csinál valamit és én szólhatok neki 5 percen keresztül, mintha nem is neki beszélnék. Persze nincs semmi baja vagy betegsége csak picit ilyenkor furcsa. De ezzel nem azt mondom hogy te is ilyen vagy.

"nem igazán érdekli, ha jelzem, hogy valami problémám van." Szóval ő jelez neked hogy van valami bajod, de hogy mi az már nem érdekli?

2010. okt. 23. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:

olvastam olyat is hogy a férj elhitette a feleségével hogy terhes , még a hasa is nőtt meg minden közbe persze semmi nem volt

úgyhogy szerintem minden lehetséges , de ahhoz neked is kell alapból mentálisan kicsit gyengébbnek lenni

vagy olyat lehet még elhitetni valakivel könnyen amit ő maga is nagyon akar hogy igaz legyen

2010. okt. 23. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. okt. 25. 00:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Vizsgáltasd meg magad és vizsgáld felül a kapcsolatodat.
2010. okt. 25. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!