Állandóan rettegek mindentől...az agyam mindig a legrosszabb kimeneteleket erősíti még ha 1% esély van rá akkor is csak arra fókuszál.Van itt sorstársam,,?
Figyelt kérdés
jan. 14. 12:18
2/13 anonim válasza:
Igen. Generalizált szorongásos szindrómám van.
3/13 A kérdező kommentje:
Hogy tudtál kijönni belőle?
jan. 14. 12:51
4/13 anonim válasza:
Igen, 1-es engem is érdekelne, hogy hogyan, hiszen akkor már gondolom jobb a stressztűrőképességed. Nekem mindig azt mondják, hogy tanuljam meg letolni a dolgokat. Azt sosem mondják, hogy hogyan.
5/13 anonim válasza:
Nekem is generalizált szorongásom van. 15 éve diagnosztizáltak, akkor jártam pszichoterápiára. Sokat segített. Most 1 éve sajnos előjött testi tüneteket is produkálva, én azt gondolom ebből nem lehet kigyógyulni, csak egy jó szintet elérni és azt tartani. Ha valaki túlaggódó az az is marad.
6/13 anonim válasza:
Kognitív terápiában.
A "hogyan" az egy belső eszköz, amire a terápia rávezet.
De ehhez motiváltnak kell lenni és nem azt gondolni, hogy van erre egy Excel táblázatban leírt, pontokba szedett utasítás az életre. Tehát itt idegenektől semmiképpen nem lesz válasz a hogyanra. Magadba kell munkát fektetni, ami idő, energia, pénz. Nem lehet megúszni. És sajnos nem is úgy van, hogy 10-20-30 évnyi kínlódást, torzítást 1-2 hónap alatt leküzdünk.
7/13 A kérdező kommentje:
Én már nagyon nagy bajban vagyok...az agyam olyan sztorikat kreál hogy csak na....és mindig csak negatív.És állandóan katasztrófa,halál,börtön,anyagi csőd,veszteség stb. soha de soha nem pozitiv
jan. 14. 13:56
8/13 anonim válasza:
Nekem mindig azt mondják, hogy a rossz kombinációk nem szoktak bejönni.
9/13 A kérdező kommentje:
De basszus az élet tele van több kimenetes dolgokkal...és a legrosszabb tényleg nagyon kicsi valószínűséggel szerepel..mégis az agyam ezt nyomatja...szinte semmit nem merek csinálni,és csomó dolog van aminek nem lehet utánajárni,megnyugtató választ találni...és az ember csak agyal
jan. 14. 14:13
10/13 anonim válasza:
Úristen ugyan azt érzem most mint te. Járok pszichológushoz gyógyszert is szedek,de nem javul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!