Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Dr Szegvári Olga Pszichiáter?

Dr Szegvári Olga Pszichiáter?

Figyelt kérdés

Kedves Gyakorisok!

Valaki ismeri a fent említett pszichiátert? Mennyire korrekt?

Jelenleg depressziós szorongásos zavarral kezelnek, ez gyógyszeres kezelést jelent és pszichológushoz is járok.

De a jelenlegi pszichiáteremmel nem vagyok elégedett egyáltalán, olyan, mintha sem a gyógyszerezéssel, sem a terápiával nem lenne képben, és sok esetben csak "hümmög". Állami.

Van valaki, aki jó szívvel ajánlana olyan pszichiátert Budapesten vagy az agglomerációban, aki nem hagy kétségek között és megérti, mi a panaszom?

Nekem már az is segítség, ha emlatikusabban áll a dologhoz.

2024. jan. 10. 14:03
 1/3 A kérdező kommentje:
*empatikusan
2024. jan. 10. 14:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem ismerem. Ha inkább lelki támogatást szeretnél, abban a pszichológus tud segíteni. A pszichiáter gyógyszerez. Nem tudom, hogy miben vannak kétségeid, de olyan pszichiáterről nem hallottam, aki első hasraütésre bemondja, hogy mikor gyógyul meg a beteg vagy hanyadik gyógyszer lesz neki a jó. A diagnózis is alakulhat idővel.
2024. jan. 10. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Hosszan válaszolnék.

Személyes tapasztalom nincs vele, egy barátnőm jár hozzá, hosszú évek óta.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a barátnőm hajlamos akkor menni hozzá, amikor már nagyon muszáj, de ezen is kell tudnia javítania egy kezelőorvosnak.

Ami pedig friss vélemény róla: telefonon elérhetetlen. Akár hosszú hetekig. A magánrendelés honlapján nincs információ feltüntetve, hogy mettől-meddig nincs, vagy, hogy esetleg van-e addig helyettese, ki írja fel a gondozott betegek gyógyszereit stb.

A barátnőmnek segítve, én is próbáltam elérni, nem sikerült.

Köztudomású, hogy gyakran utazgatnak, de ez nem mentség erre.

Ami pedig a barátnőmet illeti: szerintem össze-vissza gyógyszerezi. Amikor jelezte neki korábban, hogy már reggel szorong, az volt a válasza, hogy akkor reggel is vegyen be Frontint. (Miután még napközben is élő van írva további adag.)

A fenti tapasztalatok miatt orvos váltás tervezett.

Persze, lehet, hogy a beteg együttműködés sem volt a legjobb, de az, hogy hetekig nem elérhető, már önmagáért beszél.

nov. 17. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!