A teljes önelhanyagolás a depi jele és ez mennyire gyakori, nemnormális dolog?
Teljes 3 hét ágyban töltött idő, úgy hogy csak párszor mentem ki fürdeni is enni alig ettem egátalán nincs étvágyam, erős szuicid hajlamait vannak így többször is probálkoztam öngyilkos lenni esténként síró görcsök jönnek rám
Elhanyagolom másokat is nem beszélek már 2 éve senkivel , olyan magányosnak érzem magam , de mikor kinyílok az embereknek elkezdek szorongni és nem vagyok képes élőben fenntartani bármilyen kapcsolatot se mint azt mások teszik, ahogy már említettem felhagytam az önfoglalkozással nem tanulok mert nincs kedvem, idegzetem meg motivációm mivel úgyse oldja meg a problémám ha sikeressé is válnék mivel a pénz eddigi tapasztalataim szerint nem vesz boldogságot hanem csak elfelejtteti a realitást, ez oké lenne ha nagy összegben lennék képes pénzt kapni, de mivel butának látom magam hiába mindennek ennyi ésszel nem lesz semmim
Kezdek ráfüggni az alkoholra eddig már 6 üveg bor, 4 likőrt megittam ma is tervezek egy üveggel inni.
18f
Jó, hogy leírtad, ezzel már lehet kezdeni valamit.
Első: ne igyál alkoholt. Nem segít, bár átmenetileg oldja a feszültséget..
Második: életkorodban egy egzisztenciális krízis teljesen érthető, hosszabb-rövidebb ideig és eltérő súlyossággal mindenki átesik rajta. A gyerekkorból a felnőttkorba való átmenet egy kihívás, amiben nagyon sokat tanulunk magunkról és a világról. És ez így is van jó.
Három: ha tanulni nincs kedved, kezdj dolgozni. Nem a pénzért, hanem azért, hogy segíts másoknak. Ha nem gond a pénz, akkor valamilyen segítő munka: idősotthon, más civil szervezet, ahol emberi kapcsolatok épülnek fel és hasznosnak érezheted magadat.
Negyedik: ha ezek nem, akkor jelentkezz pszichiátrián. Egy rövid gyógyszeres terápia alatt megerősödsz annyira, hogy magad is megtaláld az utadat.
Milyen valaszt szeretnel kapni kerdezo?
En mar 5x voltam gyakorlati szuicid mondjuk ugy. Meg voltam zart, nyilt osztalyon tobbszor, onserto is voltam. Alkoholizaltam receptes nyugtatokra, szivgyogyszerre.
Mit szeretnel hallani, van tapasztalatom orvosokban is, gyogyszerekben is, pszichologusokban is, (szuicid) kiserletekben is, meg a felsoroltakban is.
Mi lenne a jelentos valasz szamodra? Empatia, egyutterzes? Ne erezz semmit? Vagy ne emlekezz? Vagy ha mar elned kell akkor ne legyel tudatos? Vagy valami egyedi emlekkel, problemaval kuzdesz a jelenben es azt akarod hogy megszunjon (nem a lelkiallapotodra gondolok most - hanem a kivalto okara, ha tudod egyaltalan mi az, mert sokan nem tudjak, valamikor nincs is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!