Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van a második kerületben egy...

Van a második kerületben egy jó pszichológus?

Figyelt kérdés
Ma sajnos olyat tettem, amit soha nem fogok tudni megbocsátani magamnak, de még feldolgozni sem, szakember segítsége nélkül. Mindig tudtam, hogy szükségem van rá, de a mai történések után vált világossá.
2010. okt. 22. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen jellegű probléma? Fiú vagy, vagy lány? Én tudok egy nagyon jó pszichológust, igaz, nem a II. kerületben, de kb. 20 percre a II. kerülettől (Budagyöngye, Virányos, stb...). De csak bizonyos jellegű problémákra specializálódott (szexualitás, párkapcsolat), ezért kérdezem, hogy milyen jellegű.
2010. okt. 22. 19:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatok és általában emberi kapcsolatok.
2010. okt. 22. 20:33
 3/3 anonim válasza:
Sziasztok! Molnár Edit nagyon jó a II. kerületben, nekem sokat segített megtalálni az utamat amikor válságban voltam. Elérhetősége: pszichologusno.hu
2012. jan. 2. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!