Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mondjátok normális vagyok?

Mondjátok normális vagyok?

Figyelt kérdés

20 éve itthon vagyok,mint háziasszony,habár szerettem volna elhelyezkedni a férjem mindig ellenezte. Tulajdonképpen én meg ráhagytam. Ez az én saram. Szültem 3 gyereket, a legkisebb 6 éves. Ő kereste a pénzt, én meg megvigyáztam, megtanultam mindenfélét,hogy ne kelljen kiadni pénzt, kertben megtermelem a zöldségeket,befőzöm,savanyítok stb. a gyerekeknek jó anyjuk vagyok.

Van hobbim, amiből nem sok pénz van, de néha hasznos.

Ő nem egy társasági ember. A hobbim miatt én hetente egyszer- kétszer elmegyek ebbe a társaságba, néhány asszonnyal. Erre egyszerűen szüksegem van,hogy ne mindig itthon legyek,hogy beszélgessek másokkal. Most fölkapta a vizet,hogy ha elmegyek,ne panaszkodjak,hogy fáradt vagyok,mert nem lehetek fáradt. Meg,hogy nem tudnák olyat csinálni,amiből pénz van. Nem vagyok egy rinyagép szerintem. Ha fáradt vagyok,nem mondhatom meg neki? Nem panaszkodhatok,mert nagyon jó életem van. Vannak eszközeim, amik megkönnyítik a házimunkát( mosógép :D) egyszerűen nem lehetek fáradt,mondja ő. Soha. Már annyira sajnálom,hogy nem mentem el dolgozni! Most meg már megszabja azt is,hogy mit érezhetek. Mondom neki,nem is szoktam sokat panaszkodni, de ha bajom van,miért ne mondhatnám el neki. Ő is elmeséli a baját,meghallgatom,

megvigasztalom,nekem is néha sok. Munkába akarok állni! Persze,nem támogat. Mostmar játékszernek érzem magam. Mondjatok valamit.

2024. jan. 3. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Valami.
2024. jan. 3. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:
16%

"Mondjatok valamit."

-Este hamburgert fogok rendelni, mert már elegem van a házi kajából amiket karácsonyi-szilveszteri időszakban zabáltam, most már igazi műanyag szennyet ennék.

A kérdésre reflektálva:

"Mondjátok normális vagyok?"

-Nem vagy az.

2024. jan. 3. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A férjed nàrcisztikus és uralkodni akar feletted ennyi az egész. Te eldöntheted hogy tűröd ezt vagy teszel valamit. (Nagymamám tűrte) nem is élt sokáig. Konkrétan belebetegedett
2024. jan. 3. 16:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy az. Mondjuk érzelmi intelligenciája nincs,az biztos. Idáig is tudtam,hogy nem tökéletes. Mindig támogattam, a háttérből nyomtam előre. Ha hibázott, vigasztaltam. Még az apját is kiápoltam. Most úgy érzem semmibe vett, nem tudom hogy lépjek ki ebből.
2024. jan. 3. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!