Nagyon félek hogy valami komoly bajom van, mit tegyek? (többi lent)
Ez az egész december 5.én kezdődött. Rosszul lettem az iskolában, ájulás közeli állapotom volt de nem következett be ájulás. Hazamentem, az orvos kiírt egész hétre mert mellé meg is voltam fázva. Amikor visszamentem a suliba hétfőn ez miatt az egész miatt nagyon ideges voltam, ájulás közeli állapotom volt megint, de sokkal enyhébb mint múltkor, szerintem a dec. 5-ös cucc miatt volt. Aztán jobb lett, de a gyomorideg és a hányinger megmaradt. Egész téli szünetben nem volt semmi bajom de hétfő óta nagyon stresszelek, nagyon dobog a szívem, hányingerem van, alig bírok enni valamit, sokszor elkap a sírás és kisebb, pár másodpercig tartó ájulás közeli állapot szerű cuccom is volt már. A szüleim eléggé aggódnak hogy mi van velem, de hiába kérdezik hogy miért stresszelem be magam nem tudom megmondani az okát. Szerintem ez az egész az miatt van hogy tudat alatt félek visszamenni az iskolába mert félek hogy ez az ájulás közeli cucc megint megtörténik. Ti mit gondoltok erről, mit tanácsoltok mit tegyek? Menjek el pszichológushoz vagy próbáljam meg a szüleimmel jobban megbeszélni ezt az egészet? Azt hozzáteszem hogy ájulás közeli állapotom már 1-2 alkalommal korábban is volt, de akkor nem érdekelt, csak mostanában jobban aggódok minden ilyen dolgon, szerintem hipochonder vagyok.
16/L
Ha úgy érzed, hogy elájulsz, guggolj le és vegyél lassan, mély levegőket. Nekem ezzel a módszerrel sikerült a villamoson elkergetni az ájulást.
Nem társul hozzá amúgy fejfájás? Fülzúgás? Szemfájdalom?
Lehet érdemes kérni a háziorvostól egy beutalót a neurológiára. Ha ott sincs semmi, akkor tényleg pszichológus. A sulinak nincs sajátja?
Ja hogy migrénes vagy? Akkor neurológia mindenképp...
Több ismerősöm van aki fejfájást miatt ájulós meg hányós. Az legyen akkor az első amit megnézettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!