Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha jól bevan állítva a gyógysz...

Ha jól bevan állítva a gyógyszer em skizofrén vagyok akkor mellette tudok önálló életet élni?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok és elszeretnek már végre kezdeni dolgozni.anyukammal élek.

2023. dec. 25. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

Van egy ismerősöm aki skizofreniaval lett diagnosztizálta, szedte s gyógyszereket amiket kapott és eltudott járni dolgozni.. viszont elkezdett kb minden nap inni és emiatt elég szarul lett, hetekig bent tartottak valahol, most nem dolgozik.

Egyébként miket tapasztalat így, hogy skizofrén vagy? Kíváncsi vagyok ay ismerősöm hoz képest mennyire más a te helyzeted.

Amúgy fiú vagy lány vagy?

Jó gyerekkorod volt?

2023. dec. 25. 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Cicuka, van kezelőorvosod. Őt kérdezd...

A doki se diagnosztizál vakon, mi idegen hozzá nem értők mit kezdjünk veled?

2023. dec. 25. 17:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Talán a szorongásom,hangokat nem hallok,meg hogy antiszociális vagyok kicsit. Fiú vagyok. És nem volt olyan rossz gyerekkorom de nem is jó.
2023. dec. 25. 17:47
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Ertem, akkor szerintem menni fog a munka. Ismerosom az hangokat is hallott, például ha ugattak a kutyák a távolban, akkor ő úgy hallotta mintha emberi beszed lenne es különböző szidásokat mondanának rá.. na meg kemény tévképzetei voltak, félt hogy az anyja megakarja ölni, szóval psranoiás is volt.
2023. dec. 25. 17:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Én skizoaffektív vagyok és dolgozok már 3,5 éve folyamatosan
2023. dec. 25. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Munka mehet, sok skizofrén dolgozik.

Az önálló életvitel már nehezebb sajnos.

2023. dec. 25. 18:25
 7/9 anonim ***** válasza:

#2 Cicuka! Te magad is azt írod, hogy hozzá nem értő vagy. Akkor meg minek válaszolsz?!

"Si tacuisses, philosophus mansisses." Avagy, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

2023. dec. 25. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Én is skizofrén vagyok, dolgozok, gyereket nevelek, szóval lehet.
2023. dec. 25. 19:41
 9/9 anonim ***** válasza:
57%
Orbán miniszterelnök is tud lenni emellett, úgyhogy nyilván dolgozni is tudsz.
2023. dec. 26. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!