Adnak magyarországon Propranololt szorongásra?
Figyelt kérdés
Illetve, ha igen akkor csak pszichiáter írhatja fel?2023. dec. 24. 04:26
2/6 anonim válasza:
Háziorvos is felírhatja. Lehet, hogy a Humapronolt írja fel, de ha van a gyógyszertárban Propranolol, kérheted helyette. Sajnos nekem nem használt, de lehet, hogy neked fog.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. dec. 24. 09:43
4/6 anonim válasza:
Én magas pulzusra kaptam, de valóban van némi szorongásoldó hatása is.
5/6 anonim válasza:
#2 vagyok, én is magas pulzusszámra kaptam, de nálam ez szorongással volt mixelve. A korábbi nagyon jó volt, elég volt belőle egy fél, pár perc alatt lenyugtatott, és nem ütött ki. Amit most gyártanak, az már másképp hat, nekem nem vált be.
6/6 anonim válasza:
Nekem Propranololt írnak fel, egyszer hiánycikk volt, akkor kaptam Huma-Pronolt. Én is felet szoktam szedni, szintén szorongásra és magas pulzusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!