Mitől vagyok állandóan unott és magányos?
22 éves fiú vagyok.
Van viszonylag sok barátom, egy részével rendszeresen találkozok, kb heti 2x találkozok valakivel, minden nap beszélgetek online valamelyik barátommal, mégis mindig magányosnak érzem magam.
Holott, hálás lehetnék hogy kedvelnek, keresnek az emberek, de én mégtöbb találkozót igényelnék, nagyon elkeseredek ha ráírok rgynao 2-3 barátra, és aznap senki se akar találkozni.
Van munkám, vállakozó vagyok, magam osztom be az időm, az átlagnál kevesebbet kell dolgoznom.
A munka leköt legalább, de az délelőtt megvan és utánna hiányérzetem van.
Emiatt sokszor csak kószálok a városba, vagy kacatokat/ruhákat veszek, mert addig legalább szórakozottnak/boldognak érzem magam.
Belekezdhetek bármibe munkán kívül, valahogy nem köt le, a gondolataim 1000x más irányba kószálnak.
Van itt hozzám hasonló ember?
18 évesen volt barátnőm egy rövidebb ideig, de azóta nem volt.
Nem is igazán keresem a lehetőséget, illetve ha próbálkozok csak könnyűvérű csajokkal találkozok csak, de én komoly kapcsolatot szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!