Az antidepresszáns tényleg megöli a szexet?
Nem öli meg a szexet.
Egyrészről nem csak depresszióra szedhet valaki antidepresszánst, másrészről pedig nem piszok drága, de még csak nem is drága, legalábbis a betegnek biztosan nem. Emelt támogatású gyógyszerek (vagyis nem drog...), van olyan ami 180 Ft/doboz. Tehát egy kifli árából megvan a havi gyógyszer. Na jó, lehet hogy 3 kifli árából.
Én tavasz szedem és mellette annyira élvezem a szexet, mint előtte soha. Hatalmasakat szexelünk. Tény az első pár hétben volt némi kilengés a libidómban, de mivel én kimutatott szorongásos zavarra kezdtem el a Scippa nevűt, ezért jó eséllyel előtte a szorongás is hatással lehetett rá.
Kicsit durva, de tényleg ahogy minél inkább hatott a gyógyszer úgy nyílt ki előttem a világ. Addig nekem fel sem tűnt, hogy a szorongás miatt olyan, mintha a szúnyoghálón keresztül élném az életem. Persze ehhez kell egy nagyon jó pszichiáter aki nem csak gyógyszerezni akar, hanem mindig meghallgat, kikérdez részletesen. Illetve, ha gyógyszerre kerül a sor, akkor is nagyon finoman, és egy picivel sem többet ad mint neked szükséges lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!