Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az antidepresszáns tényleg...

Az antidepresszáns tényleg megöli a szexet?

Figyelt kérdés
2023. dec. 13. 17:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
75%
"csak faragatlan, és sértő vagy. " Mondja, aki eleve úgy áll bele egy vitába, (amit megjegyzek lehetett volna teljesen kultúráltan is), hogy személyeskedik, és sérteget, én érveket is hozok, nem úgy mint mások, sőt linkeket is amelyek az állításomat alátámasztják, de te folytatod tovább, a nevetőzést, meg a s@ggarcozást, ki a faragatlan? Csak ennyit akartam még!
2023. dec. 14. 02:44
 32/40 anonim ***** válasza:
Fáj az igazság? 🤗
2023. dec. 14. 16:25
 33/40 anonim ***** válasza:
#32 Nem fáj csak egy egyszerű provokátor vagy, aki kisírt 2 liter könnyet mióta itt nevet. Ha ennyire nagy ember vagy, meg tudod a tutit, hogy én mi vagyok, akkor dobj nekem egy elérhetőséget privátban, és névvel, arccal is mondd el nekem, hogy én mi is vagyok pontosan. Mit szólsz hozzá? Semmi verekedés, mielőtt még feltételeznéd ezt is, hanem elmondod, hol találkozzunk, leülünk egy kávé, vagy egy sör mellé, és elmondod nekem, hogy miket mondtál. :) Ha benne vagy várlak priviben, ha nem akkor továbbra is bohócnak foglak tartani, és nem is válaszolok többé. :)
2023. dec. 14. 16:32
 34/40 anonim ***** válasza:
Szerintem Veled nem kellemes sem kávézni, sem sörözni 🤣 Nem kivánok olyan embert amilyen Te vagy a viselkedésed alapján 🙂
2023. dec. 14. 16:39
 35/40 anonim ***** válasza:
#34 Rendben, szóval maradsz csicska, megijedsz egy 22 évestől! Köszönöm, épp ennyi elég volt, hogy rájöjjek, milyen ember vagy! Biztosan fogsz még írni valami továbi "okosságot", amivel nagyon megbántasz, jujuj. Ez legyen a leganyobb örömed cuncika, provokálj, és maradj ilyen félős gyakoris pisis, aki csak a net mögé elbújva tud írni!
2023. dec. 14. 16:43
 36/40 anonim ***** válasza:
Nem vitatom, hogy 22 vagy, de agyilag ez inkább egy 13 éves pisis kislány 🤭
2023. dec. 14. 16:52
 37/40 anonim ***** válasza:
4 hete szedem Escitilt (SSRI, escitalopram) szorongásos depressziós zavarra, enyhe (??) OCD-re és pánikbetegségre (szép lista, magamnak köszönhetem) és semmit sem változtatott sajnos. Szed mellé a Xanaxot, úgy kibirhato. Két dolgot vettem észre: újra tudok dolgozni, még ha a szorongás miatt nem tudok koncentrálni annyira, és most jobban kívánom a szexet mint az elmúlt években. Az már más kérdés hogy a szorongással, amivel kelek, nem tudok kezdeményezni :D
2023. dec. 16. 09:56
 38/40 anonim ***** válasza:

Nem öli meg a szexet.

Egyrészről nem csak depresszióra szedhet valaki antidepresszánst, másrészről pedig nem piszok drága, de még csak nem is drága, legalábbis a betegnek biztosan nem. Emelt támogatású gyógyszerek (vagyis nem drog...), van olyan ami 180 Ft/doboz. Tehát egy kifli árából megvan a havi gyógyszer. Na jó, lehet hogy 3 kifli árából.

Én tavasz szedem és mellette annyira élvezem a szexet, mint előtte soha. Hatalmasakat szexelünk. Tény az első pár hétben volt némi kilengés a libidómban, de mivel én kimutatott szorongásos zavarra kezdtem el a Scippa nevűt, ezért jó eséllyel előtte a szorongás is hatással lehetett rá.

Kicsit durva, de tényleg ahogy minél inkább hatott a gyógyszer úgy nyílt ki előttem a világ. Addig nekem fel sem tűnt, hogy a szorongás miatt olyan, mintha a szúnyoghálón keresztül élném az életem. Persze ehhez kell egy nagyon jó pszichiáter aki nem csak gyógyszerezni akar, hanem mindig meghallgat, kikérdez részletesen. Illetve, ha gyógyszerre kerül a sor, akkor is nagyon finoman, és egy picivel sem többet ad mint neked szükséges lenne rá.

2023. dec. 21. 20:24
 39/40 anonim ***** válasza:
70%
38-asnak: Neked nem jött elő a szexuális mellékhatás, szerencséd volt, de ebből azt a következtetést levonni, hogy nem öli meg a szexet elég korlátolt. Lutri, nálam pl a scippa totális szexualis diszfunkciot okozott.
2023. dec. 21. 22:25
 40/40 anonim ***** válasza:
mittudomén nincs barátnőm
2024. máj. 11. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!