A pszichiáterek milyen gyakran írják le azt a diagnózist egy betegnek, hogy pszichotikus zavar?
Azert mert mindig Frontint irnak fel Xanax helyett kb 90%-ban.
Orvos ismerosom mondta, diagnosztikaert is kapnak penzt, bar TB-n nem tudom, ezt maganrol mondta. De sanszos. Vannak ott csunya dolgok az orvosi szakmaban, meg az esku utan is. Politikai, penzugyi, ilyenek, sajat erdekek. Vannak jo orvosok akik dedikaljak az energiajuk az orvosi esku teljes egeszere, en is szedek nem is szamolom ossze de 8 - 10 fele gyogyszert.
Nem szidom az orvosokat, de tudom, ismetlem belgyogyasz ismeroson keresztul akinek Bt.-je van es praktizal, hogy nem hulyek (ilyen szempontbol) a legtobbje. Mindent okkal csinalnak es sokszor a sajat erdekuket nezik majd egy semleges dolgot raknak rad, hogy legalabb ellattak es nem is akarhogy.
Pszichotikus zavart írnak,ha pszichotikus vagy...
Egy xanaxhoz elég egy szimpla pánik zavar vagy szorongásos zavar diagnózis. Diagnózist meg minden esetben kell különben nem lehet a gyógyszert felírni/ támogatottan kiváltani.
2
Nem arrol irtam amirol te irtal.
En a termekrol irtam. A Xanax kulfoldi, USA eredetu, a Frontin magyar EGIS cegtol szarmazik. Van olyan, hogy orvoslatogato is. Ugyanugy ahogy a Lamolep magyar megint amit osztanak mint a cukrot, de a Lamictalt nem, ami az eredeti szabadlmas, raadasul 42db van benne, nem 30 mint a magyar Lamolepben. Tovabba ugyanolyan tamogatas van rajta mint a magyar Lamolepen. Akkor vajon miert nem irjak fel a Lamictalt inkabb?
Raadasul a torveny szerint az orvosnak ha az indikacio engedi a legolcsobb termeket kell felirnia es atbeszelnie az arakat a pacienssel. Darabszamra nezve ez torvenyszeges brutal modon, mert az orvosok nagy resze a nagymagyar Lamolepet irja fel, ami koltsegesebb mint a Lamictal, az eredeti szabadalmas, es nem a generikum mint a Lamolep.
Szoval akkor miert irjak fel a Lamolepet. - koltoi kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!