Hogyan szedjem össze magam a "karácsonyi depresszióból"?
Október végén kezdtem az új munkahelyemen, az elején lelkes voltam, de aztán meg kellett tapasztalnom, hogy nem mindenki örül az új kollégának, és el is indultak a "hadjáratok", pletykák is, de azért vannak normális kollégák is akikkel jól érzem magam, ők tartják bennem a lelket.
A családom más városban él, még kérdéses, hogy tudok majd hazalátogatni, mivel dolgoznom kell karácsonykor. Apukám kedvenc ünnepe volt a karácsony, ő már sajnos nincs köztünk, így ilyenkor mindig eszembe jutnak a vele kapcsolatos karácsonyi emlékek.
Párom sincs,1 hónapja megismertem valakit, akivel alakultak a dolgaink, bár nehezen oldódott fel az elején, de úgy tünt, hogy alakul ez, már beszéltünk karácsonyi programtervekről is, a hétvégét együtt töltöttük, majd csütörtök este jött a hidegzuhany, ahol egy hosszú üzenetben bocsánatot kért, majd finoman lekoptatott, hogy fejben még nem áll készen egy kapcsolatra, de még barátok maradhatunk, tudjátok a szokásos, amiből persze úgyis az lesz, hogy többet nem beszéltek, szóval a vele kapcsolatos tervek is ugrottak.
Eléggé magam alatt vagyok, lehet idén nem is tartom a karácsonyt, pedig szeretem a karácsonyi fényeket, az ünnep hangulatát, de jelenleg inkább elkeserít mintsem boldogít. Az elmúlt napokban sokat sírtam. Valami ötlet, hogyan vészeljem át ezt az időszakot?
Kösd le magad, menj el sétálni, néz filmeket!
Szabadnapot nem tudsz kivenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!