Mit tegyek? Napok óta nem alszok.
Teljesen sötétben próbálsz aludni? Ha igen, reggel első dolgod legyen rendelni egy sólámpát, és mostantól vele aludj.
Itt olvashatsz róla, talán segítene: [link]
Ha engem elfog valamiért a félelem éjjel (gyerekkorom óta rettegek a sötétben, pedig már felnőtt vagyok), az ágyban fekve a telefonomon halkan rádiós beszélgetős műsorokat szoktam hallgatni, engem ez is megnyugtat, és segít elaludnom. Éjjelente néhány adón szoktak menni ilyenfajta műsorok ismétlései (pl. a Klubrádión vagy Karc FM-en).
Ha szedsz valamilyen gyógyszert, akkor az orvossal kell megbeszélni a panaszodat.
Ha nem szedsz semmit akkor ezekkel próbálkozhatsz:
Igyál egy kis nyugtató teát, vagy vegyél be, szükség esetén enyhe -recept nélkül kapható- nyugtatót pl Valeriana Harmonyt. Gyógynövény kivonat, nem lehet hozzászokni. Orvossal is megbeszélhetnéd, mit ajánl. Egy kis éjszakai fény és elalvást segítő zene /You Tuben találsz/sokat segíthet. Lefekvés előtt már ne nézd a telefont, laptopot, vagy legalább kapcsold be rajta az éjszakai fényt.
Ha a teát választod, ne sokat igyál este, mert pisilni kell kijárnod éjszaka, azért nem tudsz majd aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!