Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem vagyok boldog, vagy...

Miért nem vagyok boldog, vagy legalább egy kicsit elégedett?

Figyelt kérdés
A sztori az hogy az elmúlt 2 hónapban megszabadultam közel 30 kilótól, elkezdtem mozogni, vitaminbevitelemet figyelni, találtam egy egész jó munkát, ahova nem megyek be undorral, és leraktam az antidepresszánst is amit már nagyon rég akartam, és egyszerűen sokszor olyan kedvtelen vagyok, meg mondhatni energiátlan, de ez inkább abból fakad hogy semmihez nincs kedvem. Valahogy a sok jó ellenére nem érzem azt hogy "huhh de jó nap lesz ez meg huhh de jól vagyok" tény és való hogy sokszor összehozom azzal a tudattal, hogy imádtam enni, és az volt nekem a stresszlevezető, de ennyi idő után is az evés utáni sóvárgás okozná ezt, vagy ez még az antidepresszáns utóhatása lenne? Mivel tehetném ezt jobbá?

2023. nov. 25. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem semmi eredmény, nagyon ügyes vagy!

Környezeted, barátaid elismernek téged? Nem lehet, hogy ez hiányzik?

2023. nov. 25. 22:42
 2/5 Senior Séf ***** válasza:
89%

Egyrészt a boldogság sohasem jelen idejű. Csak utólag jövünk rá, hogy akkor, ott milyen boldogok is voltunk. A jelenben ugyanis mindig vannak zavarótényezők, gikszerek.

Másrészt a boldogság sohasem az elért eredményben, hanem az oda vezető útban, az erőfeszítésben, a haladásban, a fejlődésben van jelen. Ha felértél a csúcsra, elszomorodsz. A dologtermészeténél fogva ugyanis nem állhatsz meg hosszabb időre, ha viszont mozdulsz, csak lefelé van utad. Ezért kell mindig újabb célokat kitűzni.

2023. nov. 26. 15:29
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm. Elismernek legtöbben, akik olyan barátaim voltak akik csak lehúztak őket otthagytam már egy ideje. De magam miatt csinálok mindent.
2023. nov. 26. 19:09
 4/5 A kérdező kommentje:
#2 A nosztalgia tényleg egy ilyen dolog, de azért van olyan amikor az ember egy pillanatban jól tudja magát érezni. Ha belegondolsz vannak sz*r napok, de van amikor az ember egész jól érzi magát, vagy a tegnapra gondolva azt mondja óóó ez tök jó nap volt. De nekem mostanság konstans vagy semleges, vagy negatívok a napok. Edzések után van 1-2 óra amikor fütyörészek, zenét hallgatok, vidám/energikus vagyok, de utána semmi konkrétan.
2023. nov. 26. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert nem azt csinálod amit gondolsz H csinálnod kéne
2023. dec. 2. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!