Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem vagyok boldog?

Miért nem vagyok boldog?

Figyelt kérdés
1 hónapja teljes motiváció vesztés .. Van egy gyönyörű , szerető családom.. és egyszerűen nem találom a helyem. Mindennapom ugyanaz, teljesen elvesztettem az örömömet. Munkahelyemen felmondtam mert tele volt negatív emberekkel és már utáltam csinálni… Elkezdtem pszichológushoz járni , de mèg csak 1 alkalomnál járunk… Tudom hogy ez idő lesz, meg hosszú út.. de valakinek esetleg bármi javaslat , hogy kicsit könnyebb legyen? Vagy aki hasonló helyzetben volt és már jól van…
2023. nov. 23. 13:57
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Mert pl. másnak akarsz megfelelni és csodálkozol, hogy szar minden? Ejnye, de meglepő, nahát! Mondjuk ne az anyósod rángasson, hanem legyen saját akaratod, az csodákra képes!

Az élet úgyis szar, legalább otthon ne legyen már az ember lábtörlő, csak hüledezek h mennyi hülye van itt, hát nem elég az amit az állam művel az emberrel???

2023. nov. 23. 14:14
 2/2 anonim válasza:
Próbálj sportolni, levegőn lenni. Próbálj ki minél több dolgot, hogy újra megtaláld a motivációd. Sok sikert. 🙂
2023. nov. 23. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!