Megölelhet egy pszichoterapeuta?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy elég érdekes kérdésem lenne, de aki volt már terápián gondolom gondolt hasonlóra. Elég közel érzem magam a terapeutámhoz, és közel jártam már, hogy elsírjam magam, de félek, hogy nem jönne oda hozzám. Azt olvastam, hogy normális esetben nem kezdeményeznek ilyenkor fizikai kontaktot. De volt már valakivel olyan, hogy a terapeuta karjaiban tört össze? Nem igazán szándékosan, de mondjuk ha úgy alakult, hogy elkezdett előtte sírni és reflexből megölelte a dilidokit, és az pedig hagyta hogy sírjon? Én elég sírós vagyok, és ezért nem szeretném azt, hogy csak távolról nézzen, és ne csináljon semmit.:/2023. nov. 21. 22:39
11/20 anonim válasza:
Ismerősömet (férfi) megölelte a pszichológusa.
12/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: Minek okán? Csak úgy?
2023. nov. 22. 09:27
13/20 anonim válasza:
Megsajnálta,megszerette,empátia. Kb. Azért az ismerősöm nagyon tropán van..Gondolom,vigasztalni próbálta. Erőt önteni belé.
15/20 A kérdező kommentje:
de hogy ölelt meg? te kérted?
2023. nov. 22. 17:18
16/20 anonim válasza:
Miért akarod ennyire nagyon hogy megöleljen?
17/20 anonim válasza:
Nem, nem én kértem.Csak beszéltem neki-már nem tudom miről- és egyszercsak megkérdezte, hogy megölelhet e.
19/20 anonim válasza:
Engem az érdekel, hogy ellenkező neműek is ölelgetnek, vagy csak az azonos neműek??
20/20 anonim válasza:
Az ellenkező nemű ki tud kezdeni veled, sőt meg is tud erőszakolni, csak utána tartanod kell a szádat. (van egy ilyen sztori)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!