Szedtetek olyan antidepresszánst, ami a szorongásotokat teljesen megszüntette?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szorongásra, pánikbetegségre szedtetek/találtatok olyan antidepit, ami a szorongásotokat teljesen megszüntette, addig amíg szedtétek?
Tudom, hogy a gyógyszer nem tartós megoldás, de amíg olyan magas szinten szorongok, hogy pánikrohamom lesz tőle, addig a terápiára sem tudok elmenni.
Saját tapasztalatok érdekelnének.
2023. nov. 18. 02:46
11/15 anonim válasza:
A mirzatennek milyen durva elvonási tünetei vannak? Én éppen le szeretném tenni.
12/15 A kérdező kommentje:
Ha rá keresel arra, hogy mirtazapine withdrawal egy csomó mindent írnak, de álmatlanság, remegés, brutális szédülés, hányinger, durva fejfájás, idegesség stb... Nagyon lassan kell róla lejönni, mindig egyre kevesebbet bevenni. Redditen találsz tapasztalatokat.
2023. nov. 20. 14:14
13/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, köszönöm hogy megírtad. Ezzel sokat segítettél.
11-es vagyok
14/15 anonim válasza:
Nekem a Duciltia jött be, de ennek aztán a letétele elég para. A dukoxetin az egyik legnehezebben letehető hatóanyag.
15/15 anonim válasza:
Nekem a paroxetin vált be. Mindenkinek más és más a megfelelő gyógyszer, el kell találni a dokival együtt. Van akinek az Elontril megszűnteti a szorongást, pedig az elméletileg nem is jó rá. Van aki impotens lesz a szerektől, van akinek meg semmi ilyen baja nem lesz. Lottó az egész, mert még nem tart ott az agykutatás, genetika meg a pszichiátria, hogy azonnal meg tudják mondani mire lehet szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!