Milyen okai vannak annak ,hogy olyan személyhez kötődök és várok elismerést,aki folyamatosan csak bánt?
Nem tudok kiszakadni egy bántalmazó kapcsolatból(lelkileg történik csak a bántalmazás)
Ezt úgy kell elképzelni,hogy a másik fél sosincs tekintettel arra,ahogy érzek.Ha elmondom ,mi van bennem mindig még rosszabbul érzem magam mert az jön ki,hogy mindenről én tehetek,és hogy én egyből választ akarok az erzeseimre (ha éppen azt messengeren keresztül írom)
Sosem érzem a támogatást,és van hogy a külsőmbe köt bele.
Néha amikor megdicser jól érzem magam.
Próbál folyamatosan megváltoztatni,mindenféle szempontból ,de ha megvedem magam legyen az bármilyen helyzet sajnálom őt,mert túl nyers voltam,pedig már rég átlépte a hataraimat.
Nem tudok tőle megszabadulni,valahogy mindig vissza mászik a hátsó ajtón,vagy szimplán csak én nem tudom végleg bezárni ezt az ajtót.
Mindig az kell amit ő akar,ha nem az van egyből bánt,vagy ha nem értek vele egyet megint érzékeny témát érint,elkezd bántani.A szex viszont fantasztikus.Akkor kedves,érzékeny,előzékeny,és az én igényeiket tartja szem előtt.Ilyenkor olyan mint ha szeretne.
Ennek az abszurd kötődésnek mi az oka?és hogy lehet megszabadulni tőle?
Manipulál.
Te meg gyenge vagy, önmagadat alulértékeled.
Nagy elhatározás, takarítsd ki az életedből, mert totálisan tönkretesz kívül-belül, és amiatt is téged fog okolni.
A szexszel köt magához. Kezdd ott: keress másik partnert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!