Ez normális hogy így érzek?
Nem, nem normális, hogy így érzel. Az csak egy dolog, hogy vannak lövöldözős filmek, horror játékok, de az csak szórakoztatás. Én mindig is el tudtam választani a képzeletet a valóságtól. A valóság nem vicc, nem játék.
Én elhiszem, hogy az iskolai lövöldözőt valószínűleg bántották, de akkor is ő VÁLASZTOTTA, hogy visszaél azzal, hogy fegyvere van. Sokszor az ilyenek már ártatlanokat is lelőnek, mert "ki vagyok mi vagyok" Én azért nem érzek szimpátiát a lövöldözők iránt, még akkor se, ha durván bántak velük, mert van más választás! Mást is bántalmaztak, sokan olyan szintű bántalmazást éltek át, ami már szinte híradóba illik, még sem lesz mindenkiből lövöldöző. Én is ilyen vagyok, én is tudnék mesélni, de mégsem akarok bántani másokat sem tettel, sem szavakkal. Úgyhogy aki ebben látja a megoldást az igenis xar ember.
Amúgy az is lehet, hogy csak haragodban érzel együtt vele, de ha ott lenne a lehetőség nem tennéd meg, mert azért a képzelet más mint a valóság.
De amúgy elképzelhető, hogy tényleg egyálatlán nincs benned empátia, ami azért baj, mert rámehet emiatt majd a kapcsolataid.
" Azt válaszoltam nem érdekelne mert akkor az ő keze által halnának meg."
Ezt viszont nem hiszem el. Én nagyon ritkán mondom, hogy valaki csak trollkodik, provokál itt, de erre még én is ezt mondom. Ennyire balfax nem lehetsz igazából.
7-es
Bármilyen hihetetlenül hangzik, megértelek, hogy fáj a sok bántás, a rosszindulat. Mindannyiunknak vannak ilyen sérelmei, elég ha itt a gyakorin szétnézel. De nem az rá a megoldás, hogy sokkal nagyobb fájdalmat okozol másoknak azzal, hogy gyilkolsz. Akár ártatlanokat, ha most lövöldözésnél tartunk.
Azt ne felejtsd el, hogy a gondolat az csak gondolat, más dolog meg is tenni és sokan azért haragudnak az elkövetőkre.
De ha téged bántanak, beszólogatnak és kiállsz magadért, az más, azért senki sem haragszik.
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!