Más is nehezen talál állást? Más is pánikol és fél a jövőjére nézve? Más is érzi ezt a rettentő rossz közhangulatot?
Figyelt kérdés
Több éve nincs állásom csak feketén időszakos. A szüleim tartanak el, meg a nagyszülő.
Próbálkozom. Minden helyre jelentkezek. Nagy ritkán van állásíjternó ott is szívatnak. De tényleg.
Rettentően pánikolok. Jelentkeztem már ásatásra is, munkásnak. De semmi, ráadásul szakmámba vágna amit ötössel végeztem el.
közel 30 leszek és alig van munkaviszonyom. Depressziós vagyok, egész nap alszom vagy gépezek vagy olvasok. Ízelemileg lelkileg képezem magam. De ezeket sehol nem tudom hasznosítani.
Ismerősök elkoptak mellőlem. Mindenki átnéz rajtam. Láthatatlan vagyok, jelentéktelen.
Belefáradtam.
2023. nov. 13. 12:28
11/11 anonim válasza:
Sajnos nagyon sokan vannak így.
Nincs korhoz kötve. Inkább helyhez.
Tényleg jobb a lehetőség egy nagyobb városban, de ott is nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!