Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális, hogy arra vágyok,...

Normális, hogy arra vágyok, hogy aggódjanak értem?

Figyelt kérdés
Arról fantáziálok, hogy megsérülök vagy megsértem magam direkt és mások aggódnak értem. Szoktam néha megvágni magam bár mostanában nem de arról senki nem tud tehát nem mutogatom vagy ilyesmi. De van bennem egy vágy, hogy bárcsak valaki tudna róla és érdekelné. Jól esik arra gondolni, hogy valaki vígasztalna stb. Normális ez vagy nagyon bolond vagyok?

2023. nov. 9. 20:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szeretet és figyelemhiány lehet itt a baj😕
2023. nov. 10. 03:03
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Hahó! Remélem jól vagy!
2023. nov. 10. 23:33
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Igen, szerintem is szeretet- és figyelemhiány az oka, de ez mélyebbrr /régebbre vezethető vissza tuti. Beszélnék egy jó pszichológussal. Mennyi idős vagy? Fiú? Lány? Mindenesetre ne bántsd magad, kérlek! Inkább tényleg én is rád írok minden nap, ha kell.
2023. nov. 11. 09:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Velem is van ilyen (mondjuk én nem bántom magam ténylegesen). Egyébként nekem van diagnosztizált pszichés problémám.

Én is rengetegszer fantáziálok arról, hogy vmi balesetem lesz és vki aggódik, segít és törődik velem. Rosszabb időszakokban van ez főleg.

Valszeg nekem amiatt lehet, hogy nem volt annyira jó kapcsolatom a szüleimmel, nem kaptam megfelelő törődést és szeretet, ezért vágyok rá ennyire.

Kérlek, ne bántsd magad! Remélem, tudsz pszichológust találni, az segít és rá tud vezetni arra, hogy nálad mitől alakult ki és hogy tudsz tenni ellene.

2023. nov. 11. 20:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hallod, velem is ez van.
2023. dec. 1. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Münchausen szindróma
ápr. 1. 17:53
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Hogy vagy nyuszkó?
ápr. 1. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!