Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok ennyire érzékeny?...

Miért vagyok ennyire érzékeny? Mit lehetne csinálni hogy ne foglalkozak ilyenekkel ?

Figyelt kérdés

Láttam néhány videót még okt 7 kor még a leggelsőket (legbrutálisabb) rendesen hányingerem lett és folyamatosan áldozatokra gondoltam most kezdtem jobban érezni magam de megtudtam hogy volt olyan csecsemő akit beraktak a sütőbe és anyával végig nézeték és majd életbe hagyták a nőt és ez igazolt forrás

Most megint nagyon szarul érzem magam

2023. nov. 7. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már én is nagyon sok brutális képet, videót és azt kell, hogy mondjam, hogy az idő sokat fog segíteni. Majd megy tovább az életed és elhalványul.

Fontos az önismeret, ha te tudod, magadról, hogy érzékenyen érint, tudatosan kerüld el ezeket. De tényleg, ha már a cím gyanús, akkor ne nézd meg!

Emlékezni erre most már mindig fogsz, nekem is vannak olyan, hírek, képek stb, ami már nem fogok elfelejteni. De idővel enyhülnek az érzelmek ilyen téren.

2023. nov. 7. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok és szintén tudatosan kerülöm, így ilyet megnézzek. Tégy te is így.
2023. nov. 8. 05:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bár megkockáztatom, hogy a miénk a normális reakció és egyáltalán nem vagyunk túlérzékenyek. Csak már egyre könnyebben és egyre durvább tartalmak jutnak el hozzánk, az átlag embernek felment az inger küszöbe, mert ezekhez ki tud alakulni valamilyen tolerancia. De nem gondolom, hogy hozzá kéne szoktatni magunkat.
2023. nov. 8. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte kérdésem lesz most hozzád.

Mi a bánat hótmankós f...ülének nézel ilyeneket???

De komolyan.

2023. nov. 10. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!