Miért vagyok ennyire érzékeny? Mit lehetne csinálni hogy ne foglalkozak ilyenekkel ?
Láttam néhány videót még okt 7 kor még a leggelsőket (legbrutálisabb) rendesen hányingerem lett és folyamatosan áldozatokra gondoltam most kezdtem jobban érezni magam de megtudtam hogy volt olyan csecsemő akit beraktak a sütőbe és anyával végig nézeték és majd életbe hagyták a nőt és ez igazolt forrás
Most megint nagyon szarul érzem magam
Láttam már én is nagyon sok brutális képet, videót és azt kell, hogy mondjam, hogy az idő sokat fog segíteni. Majd megy tovább az életed és elhalványul.
Fontos az önismeret, ha te tudod, magadról, hogy érzékenyen érint, tudatosan kerüld el ezeket. De tényleg, ha már a cím gyanús, akkor ne nézd meg!
Emlékezni erre most már mindig fogsz, nekem is vannak olyan, hírek, képek stb, ami már nem fogok elfelejteni. De idővel enyhülnek az érzelmek ilyen téren.
Őszinte kérdésem lesz most hozzád.
Mi a bánat hótmankós f...ülének nézel ilyeneket???
De komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!