A Frontin 0,25-ös tablettát szétrághatom?
Figyelt kérdés
szedem napi 3*, viszont most olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudom egybe lenyelni. Nem okoz gondot, ha szetragom?2023. nov. 7. 13:39
1/9 anonim válasza:
Ezek mind mergek, de ha mindenkepp szedned kell, akkor csinald ugy ahogy neha a gyerekeknek adnak be gyogyszert. Tord ossze porra es tedd bele vmibe es edd meg ugy. De szet is raghatod, bar nem lesz finom. Kitartas!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2023. nov. 7. 16:41
3/9 anonim válasza:
Sok sikert hozza olyan keserű mint az atom
4/9 anonim válasza:
egészben nyeld le ha nagyon kell, 15 évig függtem tőle!Szó szerint mindent tönkretett! Vigyázz vele!!!!
5/9 anonim válasza:
Utolsonak: En is 15 evig, csak en rivotriltol. 😟
6/9 anonim válasza:
Keserű,mint az epe. A Rivotril legalább édesebb, lisztesebb ízű.
7/9 anonim válasza:
4 nekem azelőtt is tönkre volt menve minden mielőtt nem szedtem
8/9 anonim válasza:
Rossz is van, így nem javaslom.
Fel korty vízzel/ nyállal is be lehet venni.
9/9 anonim válasza:
En is szedtem víz nelkul is, lenyeltem ahogy volt.
7. Nekem is! De ami utana jott… na azt nem tettem zsebre. Mindig lehet meg szarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!