Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Paranoiás lennék?

Paranoiás lennék?

Figyelt kérdés
Sokat kattogok rengeteg dolgon. Mindig időszak függő. 2 éve amikor még gimis voltam, attól paráztam néha, hogy kirúgnak, hol ott nem voltam egy hű de rossz gyerek,1-2 szaktanárin kívűl sosem volt semmim. Amikor meglett a jogsim, attól, hogy nekimentem véletlen parkolás közben egy autónak, és nem vettem észre, majd elhajtottam. Ez néha még mai napig elő jön. Aztán most, hogy albérletbe költöztem kirak a bérbeadó, holott nem csinálok semmi rosszat. Néha a rendőröktől félek, hogy engem akarnak elkapni, szintén bármi ok nélkül. Ezek vannak, azért nem durván, tehát nem ebből áll minden napom, leginkább amikor van egy olyan nap amikor nem csinálok nagyon semmit és egyedül vagyok a gondolataimmal, akkor jönnek elő, és azért nem is az van, hogy egész nap pánikolva sírva szorongok a kanapén ülve, csak időnként elő jönnek ezek a gondolatok az agyamból, és enyhén szoronguk miattuk. Paranoiás lennék, vagy ez valami más?
2023. nov. 3. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Gyanús
2023. nov. 3. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
igen,az vagy! Szakembert kell felkeresni!!
2023. nov. 7. 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Kenyszergondolatok is lehetnek, OCD, szorongas...
2023. nov. 9. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!